weeei

Nu åker jag. heeejdÅ :D

(jag ska för övrigt till mitt landställe i bohusläns skärgård,underbaraste stället i världen)

i am nooot confused...promise

jag vet, jag är en dåålig blogger... Meeeen man har väl bättre saker för sig   *host* plugg *host*


meeen imorrn är det fredag! (nej jag är inte sinnesförvirrad,men jag är ledig på onsdag så det blir som fredag)

nuu ska jag skriva klart min musikuppgiftsgrejjj om Simon & garfunkel. BAAAj

Omg

ett under har skett. Jag sitter här med gympaskorna på, beredd att ge mig ut på en springtur. konditionen måste förbättras....min lathet under vintern har tyvärr påverkat den en hel del.

oops, måste gå och kolla ifall klockorna stannat och fågelsången tystnat för detta har inte hänt på år och dar.

.

Finfina bilder finns här samt här


östorm i ulebergshamn i hunnebostrand i sotenäs i Bohuslän.


Dit åker jag. Snart. det är mitt heeeem, paradis och det är likamed avslappning och livsnjutning.
ÄLsKa :)

nyduschad & sommrig

Det är typ juni ute. känns det som. fast det är säkert inte ens 20 grader...men det kääänns så sommrigt och det har varit solhela dagen och jag har varit ute sedan typ halv ett, och jag tror att jag kan ha fått färg på kinderna, samt några fräknar :D

borde nog inte kommentera hur sällskapet var på eftermiddagen. Det var jag, Frida och... ja. Vi två promenerade iallfall och hade det träävligt ( vi var i hellas). och vi var inte alls dryga. isåfall var det med ALL rätt.

jag är rätt nyduschad, känner mig väldigt fräsch för tillfället. Det är hääärrligt.

har skrivit klart min filmanalys tillimorrn oxå. brabrabra. vad näst? jooo, plugg inför so-prov!


xoxo gossip girl.

just kiddin'. bajbaj /anna

.

jag har glömt mina engelska böcker idag igen. jag suger. jag förtjänar inte att få ett MVG. tror tyvärr min lärare kommer hålla med. jag dör nu.

.

Ooops, jag glömde visst att skicka filmanalysen till skolan.... så vad ska jag jobba med nu? där har jag ett problem.

Fridas lösning på problemet? skriv blogginlägg!

Nu har vi alltså precis haft idrott, och denna lektion var det dans på schemat. Killarna var ju förståss vättskrämda (en aning komiskt att se faktiskt). Fast jag dog lite av undertryckt lycka varje gång jag fick en danspartner som kunde dansa (nåja, någorlunda iaf). Det är någonting med att bli snurrad, man känner sig som en princess. höhö. Tyvärr saknas prinsen. Grodor finns det dock alltid gott om.

ikväll blir det mer dans - streetdans. det är alltid kul,fast det är otäckt några gånger kvar innan föreställningen.


i'm a stupid cow

HUR ofokuserad kan man vara? gah, jag blir så störd på mej själv. Jag skulle strukturera upp alla tusen so-papper för att kunna plugga till provet på måndag...jag håller i ett papper ena minuten - andra minuten är det borta och jag kan inte hitta de nååågonstans.

det värsta var nog ändå när jag skulle tvätta händerna i badrummet (kände mig smutsig av nån anledning). vet ni vad jag gör istället? Borstar tänderna! jag insåg det inte förrns en stund senare då jag smakar godis av linn. Ni vet säkert den där äckliga smaken allt får när man äter direkt efter att man borstat tänderna.

jaa, man kan ju undra vart jag gjorde av papprena. I toaletten?

.

 


Haha, jaa varför inte? hmm, påminner mig om ett slott jag sett förut... undrar vilket? ;)

rubriker är INTE min grej

Jag tror jag ska sätta mig ute och plugga matte. Papi har öppnat dörren mot trädgården (=Sommarkänslor).
Jag tycker att en bra sak är att Frida har börjat skriva i sin blogg igen. Har kramat mycket på henne idag. Frida (och dom andra kompisarna Såklart) plus det fina vädret är nog det enda bra med den här dagen.

.

Jag är orolig. Min farmor är sjuk, och måste opereras. närmare bestämt så har hon en tumör i lungan. (jag vet, det låter skitallvarligt). den satt bra till så att den nog kmr att gå att operera. hoppashoppashoppas. jag älskar min farmor och hon måste bli bra.

det jobbiga är att jag har haft en bra dag idag, en del jobbiga saker, men 90% av dagen har jag ändå varit på bra humör. jag ska träfffa rebecka kl 8 på gullmars. det ska bli kul. en annan väldigt bra grej är ju förståss att jag kom in på nacka preliminärt. sam- media journalistik, here i come :)
det var dock jääätttelåga poäng, mycket lägre än jag väntat mig (225) jag är inte orolig för om jag kommer in eller inte.  så det finns massa ljus i min vardag just nu, måste något jättedåligt hända då? så klart det måste.

.




Haha, älska att jag slog Rebecka på det här testet. Fast 64 känns lite medelmåttigt måste jag ändå säga. hehe, är det nördigt att säga så?

endast för nördiga

jag känner att jag borde skriva något passande, intressant här men i just can't seem to get it done.

skriver en engelsk bokrecension (kan NÅGON gissa om vad för böcker?) och min mor försökte pusha mej med att ropa:

" tänk: hur skulle Harry Potter ha sagt?" jag fann det lite svårtolkat, men jag tror hon menar på att jag läst böckerna på engelska, not sure though.

saken är den att det är SKRIFTLIGT nationella (engelska) imorrn, och det hjälper inte så jävla mkt då. fast jag kan ju alltid fråga Harry om råd i mitt stilla sinne (min hjärna med andra ord). fast när jag tänker efter är han nog inte den karaktären man ska be om hjälp med skolarbete.

jaja, får se hur detta går. min bokrecension blir flummig och rörig iallfall. det är inte lite handling i böckerna direkt.

man kan oxå kalla det för vanlig huvudvärk.

Någon dunkar mig i huvudet. Om det är du Frida, var snäll  sluta söta du, Jag lovar att ha hemkunskapsskiten klar imorrn, Haha. jag har redan skrivit en hel del faktiskt.

Som ni märker så har jag små störningar i min hjärna för tillfället, men vadå? det är nån som bankar sönder den ju.

happy birthday...

..Idag säger vi grattis till Felicia :) fyller 16 år idag. grattis vännen:)

annars har det varit hemkunskap idag, (har det tre dagar framåt på L'estradska/Vittra på södermalm. det var okej, jobbigt att vara sdå jävla trevligt, men eftersom vår lärare är en sån man måste fjäska för för att få ett rättvist betyg så är det inget man kan göra åt det. Tror att vi kmr få mvg alla fyra om jag ska va ärlig (Jag,Fridu,Hanna och Mimmi)
vi har fått en uppgift, som jag tror kommer bli skitbra. det är för övrigt den jag borde sitta och jobba med nu. Men jag har ont i huvet och är trött.

efter skolan/hemkunskapen  så åkte jag till odenplan och klippte mig, kollade även in på Myrorna; hittade en jacka för 85 spänn, samt en väska för 50. Sånt tycker jag om!.

ska fixa bilder, kanske..... om jag orkar.


bajbaj, ska dricka te, kanske klarar upp mitt huvud en aning.

.

Mammma står och gör hamburgare nu. det gör mig typ överlycklig, för m&p:s hemgjorda hamburgers är wonderful :D får massa minnen oxå, dom brukade göra typ 50 st till mina och linneas små (stora)  födelsedagskalas när vi va yngre. det var tider det.

igår var jag ju på bio med becka på kvällen, filmen "Once" var underbar. Den inkluderade härlig brittisk accent (Irländsk film), sköna karaktärer, bra musik och naturlig värme. en film med långsamt tempo, men underhållande ändå! jättebra film helt enkelt. Se den.


makes me sing


lördag

så långt idag har jag hunnit vara på dansen första gången på huur länge som helst, kollat på stan och varit på biblioteket.

var på myrorna där jag hittade prisoner from azkaban för 30 spänn. annars har jag inte köpt nått- vilket gör mig smått nedslagen eftersom jag vill ha nya kläder. fast det är ingen fara, jag bränner pengarna på bio ikväll istället. jag och Becka ska se "Once".



nu ska jag göra skolarbete. på riktigt.

bajbaj


wonderful!

vi ska få en ny franskalärare. it's my dreams come true.  yaaaaay

woOw en updatering

heeeeeej vet att jag är dålig på att skriva blogg. fick en fin liten kommentar av felicia som fick mig att inse att det faktiskt existerar nån som vill läsa min blogg. jag fick en smärre shock.

jag är frisk nu iallafall så ni som trodde att jag gått och dött i min sjukdom kan pusta ut (eller bli besvikna, fritt val)
var hemma från skolan mån-ons men idag var jag tillbaka i vardagen. kul å träffa alla, och det var stööört längesen jag såg Fridu, en vecka känns läääänge. Hon har ju också varit sjuk så vi har gått och hostat i kör idag. Och om Frida läser det här så kanske hon känner att hon också vill updatera sin blogg. en liten vink sådär.

jag tror att jag ska ta en promenad faktiskt - lyssna på klassisk musik i ipoden ubdertiden.
(musikprov imorrn - inte kul)


bajbaj

67

ja, nu är det helg. dom senaste två dagarna (tors,fre) har varit sorgligt Frida-befriade. hon är sjuk och jag har saknat henne och tyckt synd om henne (gör fortfarande)

nu har det dock dags för mig att tycka synd om mig själv oxå. igår eftermiddag gick jag hem direkt efter skolan eftersom jag kände mig så tröööttt. ingen rolig fredagssyssla direkt om man säger så, men det blev värre. började känna mig febrig efter en stund och sen blev jag ännu sämre. missförstå mig inte, jag varken var eller är jättesjuk, men jag har fått mig en släng av feber jag med. hade nog tur dock, och klarade mig undan bättre än fridu. väldigt störande att behöva gå runt som en zombie med tungt huvud denna helgen som jag hade sett framemot massa.

hade iförsig inte något inbokat förutom dans, men det var kanske det som gjorde att helgen kändes så befriande. jag hade kunnat göra vad jag ville - det är ju skithärligt vårväder ute liksom. hade kanske kunnat springa. istället kan jag inte lämna huset - känner inte för att gå ut (KALLT!).


Usch, jag skäms för detta inlägg. tycka synd om mig själv, - jag? Aldrig.
jag är inte så sjuk. detta inlägg borde nog tas med en nypa salt.

halluhallu

nu är jag hemma ifrån åre. kom hem i söndags och har ju haft två småjobbigA skoldagar sedan dess såklart. bland annat sitter jag och lyssnar på  mozart, andante ur pianokonsert nr 21. haha. fast jag upptäcker att jag faktiskt tycker om klassisk musik. jag har inte tänkt så mycket på det när jag har dansat (jag dansar balett), men jag ör väl för konsentrerad på mina lemmar då, hehe.

förrutom när vi dansar till stravinski, det är så scary musik. lite obehaglig. men häftig.

jaja, jag antar att jag borde berätta om åre. men jag vet inte om jag orkar (moahaha). fast det var bra. superskitbra. bra väder i princip hela veckan. trevliga sista dagar med fridu, men en mysig familjesemester oxå såklart. kanske lägger upp bilder när jag orkar.

ha det bäst

RSS 2.0