sommar, sommar, sommarr

OK, det är väl dags att skriva ett sånt där långt inlägg nudå, som tar ungefär 4 veckor att läsa. för det är så lång tid jag ska vara borta nu troligtvis. Vart åker jag då? till sommarstugan i bohusläns skärgård, världens underbaraste ställe. där trivs jag som fisken i havet, eller hur man nu säger.

En annan bra sak är att vi fick reda på gymnasieintagningen igår, och jag kom förstås in :)
285 poäng vare på sam - internationell på nacka - där jag alltså ska gå de kommande tre åren. YAY. medianen var skithög dock, 305 poäng, vilket innebär att hälften har mvg i 13 ämnen eller mer. Vi kmr vara en samling pluggisar allihop antagligen.

en mycketycketmycket mindre bra sak är att min farmor är jättesjuk. hon har ju lungcancer sen en tid tillbaka, och behandlingen är ju jättetuff. Nu har hon blivit sjuk utöver det, och ligger på sjukhus. när hon hamnade där hade hon inget immunförsvar överhuvudtaget, stackarn. Igår blev hon iaf sämre, men var lite piggare igen idag.
Men det är väldigt mycket skit att hon är sjuk.

Jag hatar att det alltid kommer dåliga och bra saker samtidigt, så man inte vet om man ska vara glad eller ledsen. jag menar, jag ska åka till min favoritplats i världen, det är sommarlov, jag har kommit in på mitt förstahandsval på gymnasiet och vi har dessutom stor chans att få båtplats till våran beloved segelbåt. Ska jag vara glad över det, eller vara ledsen och oroad över farmor? det blir ju såklart en messed up blandning av känslor som är väldigt förvirrande och disturbing*. Jag vill hellre att det händer dåliga saker först och att det sedan händer nått bra som muntrar upp en.

Jaja, måste återgå till packning! bye och ha en bra sommar! ses vecka 31 igen :)


* jag är medveten om att jag skjuter in små ord på engelska ibland, och jag kan inte svara påvarför det blir så. sorry!

!


Lalalaalaaa, jag ska träffa Frida snart. Vi ska först till biblioteket för att lämna tillbaka lite böcker som är försenade >.<
jag tror jag ska låna lite nya inför sommarn oxå. fast då kmr jag inte hinna lämna tillbaka dem i tid..... : O
*dilemma*

Igår var jag med Becka, och introducerade henne i den underbara världen av secondhand - shopping.
Mahaha. Hon skulle köpa väska, och efter att ha gått runt till alla ställen jag kände till så blev det en svart, söt liten sak.
det var en väldigt trevlig lite tur på stan, och jag fick känna mig som en shoppingexpert för en dag, which i enjoyed very much.

För övrigt verkar jag ha allvarliga problem att göra av med mina pengar. (Jag har fått betygspengar för de som inte visste det, och jag orkar inte förklara vad det innebär). Jag är typ manisk i mitt behov av att shoppa, men jag lyckas inte köpa nått.
Dagens i - landsproblem.

More than anyone - Gavin Degraw



Jag älskar att återupptäcka den här låten då och då. den är lite underbar.




Look in my eyes, what do you see?
Not just the color
Look inside of me
Tell me all you need and I will try
I will try

tråklista

denna är snodd från min kära vän Caisas blogg.


Ta fram din mobil o va helt ärlig:

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Automatisk kundtjänst? njaa

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?

Mimmi, vi är vänner vi :D

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Rebecka? Imorrn :D

ÄR NUMMER 18 SÖT?
Issa, jaadå :  )

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 33?
Tove? ooh det kmr jag inte ihg, träffades första gången när vi va rätt små!

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Felicia träffade jag på konfirmationen, <3

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 3 DEN SENASTE MÅNADEN?
Caisa, nää =( jättelängesen!

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Hannah, ooh vetinte? antagligen blire i augusti eftersom jag är borta hela juli...:/

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13?
 (Hanna)Absolut :)

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4?
joo...^^

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Dilan? vi är ju inte nått kärlekspar dåra;)

VAD PRATAR DU & NUMMER 45 OFTAST OM?
oh, allt möjligt (=

KÄNNER DU NUMMER 28?
Ja, det är min far (  :

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 40 EN KRAM?
njaa, en gammal fiollärare som jag inte träffat på ett år, fast varför inte : )

VAD HAR DU OCH NUMMER 68 FÖR EN RELATION?.
hmm, vi var nära vänner. förut.

SKULLE DU TÄNKA DIG ATT LIGGA MED NUMMER 1?
Visst älskar jag amanda, men kanske inte på det sättet... :D

Jealousy

Fick sms från Frida. jättegulligt som vanligt och får mig att sakna henne.

men hennes jääävla sätt att avsluta: "det är så fint här=) "
gör mig vääldigt frustrerad, för jag inser hur gärna jag vill vara henne just nu och vandra omkring på Londons gator. vill gråta. det är ganska galet hur mkt jag vill åka dit. jag kmr säkert börja gråta när jag ser hennes bilder därifrån.

och så saknar jag min bästa vän också. önskeresmål och bästavän. tillsammans. utan mig. blä.

last few days

senaste 2-3 dagarna har varit trevliga. Jag har umgåtts lite vilket har varit myysigt, för jag har saknat mina vänner (saknar fortfarande vissa av dem)

I torsdags träffade jag (äntligen) felicia, och vi köpte nån sötsliskig snickers - latte. Vi konstaterade att de såg fina ut iallafall. men utsidan är bevisligen inte allt.


Det är alltid jätteroligt att träffa felicia, vi satt i kungsan och pratade och hade trevligt. Hon åker dock bort imorrn, vilket är lite synd för jag hade hoppats på att Hon, jag, Frida och Caisa kunde get together nångång snart (jag hintar lite här, människor).


Igår var det ju midsommarafton.Jag tillbringade dagen med Becka och hennes familj. vi var vid tyresö slott och hade picknick och badade i havet. Sedan badade vi i en sjö nära deras hem. på kvällen blev det grillning och lite annat smått och gått. väldigt mysig dag iaf, och hon har världens sötaste lillebror.


.

varför har Topshop massa fina jackor/kavajer när jag inte behöver någon? 




   
           


    
       .    

good morning sunshine

Vaknade precis av att min telefon ringde. jag blev lite smått förbannad för det var ett nr jag inte kände igen så jag var säker på att det var en felringning. Sen när jag svarade så var det någon som hade hittat mitt SL-kort som kära syster tappade igår. Då var jag inte förbannad längre.

Tack gud för att det fortfarande finns osjälviska människor!

London

Frida (vars prat jag älskar att lyssna till) is going to fucking london och jag vill följa med. för jag saknar henne. och jag vill åka till london. DAMP!



ha roligt åt mig oxå när du är borta sötnos! <3

.

lalala, ja jag skriver sällan. veet.
men det är sommarlov, och vi kan ju låtsas som att jag är överbokad hela dagarna och aldrig hinner blogga.
så är tyvärr inte fallet. har tagit det väldigt lugnt och varit hemma alla dagar hittills faktiskt. har haft filmkväll med frida men annars har jag mest suttit här alldeles alena. som tur är är det mitt eget val, jag är (inte än iaf hoppas jag) helt bortglömd och lämnad, det är bara det att jag är så lat och dessutom inte har några mobilpengar att kontakta mina vänner med typ.

Hursomhelst så ringde jag Felicia nyss och betedde mig lite konstigt. vi skulle träffas i stan och fika, men jag ringde tebax efter typ en minut och "ångrade" mig. inte för att jag inte ville såklart. Anledningen var att linn behövde mitt sl- kort och jag hade gått med på att låna ut det. Korkad Anna. Men another day helt enkelt.

Men jag ska ta och umgås lite nu. Frida har halsfluss och åker dessutom till london inatt typ. (förutom att det är synd om hennes stackars hals) så skulle jag strypa henne av avundsjuka om det inte vore för att jag älskar henne så mkt. London är mitt drömresemål (ett av många).


Sant?


Den här krönikan
är väldigt intressant, tycker jag.



Är inte säker på om jag håller med om allt dock.
kraven kunde gärna sänkas på tjejer en del. Inte för att det behövs för min del, jag tror de flesta som känner mig vet att jag inte bryr mig så mycket om krav utifrån och att jag är ganska lat. Jag har dock lyckats åstadkommit betyg i skolan som jag är väldigt nöjd med, bör ju tilläggas där, men ändå.
även om jag inte känner av pressen så mkt så vet jag att det finns andra som gör det, som jag verkligen skulle unna  att få slippa känna det all the time.
vad gäller killar så kan de gärna få rycka upp sig och skaffa sig lite ambitioner. Även om jag tycker att krönikan var lite väl hård mot det manliga könet.

sommarlovsnatt

Hemma efter att ha följt älskling hem. (låter som om jag pratar om min älskare, men jag menar Frida, min bästavän - som förstås är ännu bättre).
Vi har sett på Pretty Woman och haft det mysigt. det är väldigt nedsläckt i mitt hus nu, för min familj leker duktiga och har redan gått och dragit sig tillbaka till sovrummet. (tvivlar dock inte en sekund på att syster ligger och ser på tv, hon sover iaf knappast). hursomhelst är det nedsläckt och lite stämningsfullt sådär.

uhh, nu skrämmer jag nästan upp mig själv.  *tänder en lampa*

Ska lägga mig på soffan nu och läsa i min nypåbörjade bok, "främlingen på wildfell hall", av Anne Brontë.


celtic

lyssnar på keltisk musik som får mig att gråta. på ett bra sätt. och jag vill åka till skottland.
nu ska jag till biblioteket och låna lite fina böcker och lämna tillbaka lite andra fina böcker.


fyfan vad jag är braaa

jag har gått ut fucking grundskolan!!!
 
fast jag är onormal, för jag tycker det är huur sorgligt som helst att lämna vår knasiga lilla miniputtiga skola,

stackars mig som har sommarlov och kan göra whatever i want


nattii

.

Om det inte vore så att jag inte har nån lust att lägga upp lättklädda bilder på mig själv på min blogg så skulle jag visa min otroligt fina *host* bikinirand som jag fått idag. Vi var nämligen på eriksdalsbadet (utomhus) med skolan. det är verkligen en TYDLIG kant. det störda är att jag typ bara blivit brun på ett ställe. hmm.


hursomheeelst så ska jag cykla till söderbysjön med Fridu nu. jag är överlycklig, för..ja... behöver man säga mer?
ibland gör det inte så mkt att man inte har sommarlov, för sålänge inte skolarbete tynger ens axlar så är man fri att umgås med kompisar.


.

Jag inser att jag inte skrivit på lääänge och att jag är dålig bloggare.

men jag har faktiskt haft ett liv senaste dagarna.

min födelsedag inföll som kännt i onsdags, och jag fick en ny mobil som jag har förälskat mig i, örhängen (lägger in bild nångång, they are really something) å sen fick  jag första säsongen av BBC's tv-serie "Robin Hood" (Modig engelsk hjälte som dessutom har humor = Anna dör av förtjusning) allvarligt talat så är serien bra, robin hood behöver inte innebära disneyfilm. disneys version är dock oxå sevärd. (A)

efter skolan satte jag, Fridu, Hanna, Mimmi och amanda på nån gräsmatta i nån park i HS och åt glass för att fira lilla mej. det var myyysigt, och jag fick ett supersött halsband av fridu som ja....var väldigt fint. har på mig i skrivande stund, så att säga.

ja, och så har det ju varit helg. Fredagen var ybertrevlig.

 Jag, Frida och Amanda åkte till stan.

 första stoppet blev skoaffären där jag köpte finfina skor till avslutningen.

   
sen gick vi till gallerian. det var fullt av studentflak, och man kände sig lite smått avundsjuk. i gallerian tog åt vi goood brownie o Frida tog en klassisk och mkt vacker skobild.

 varje sekund dokumenterades på min mobil med hjälp av Frida.


 
Vi åkte till gina tricot, där inhandlades bla klänningar och jag köpte ett par örhängen.

på kvällen åt vi i kungshallen
 

och sen blev det bio. vi såg "brudens bäste man", som var en vanlig romantisk komedi med förutsägbart slut. fast eftersom jag är en sucker för romantik och det var UNDERBAR miljö (skottland) så var det en bra film.
Innan bion lekte Frida och Amanda runt med kameran och var allmänt söööta.
   


Efteråt blev vi kvar sist i biosalongen, och då passade min två små vänner på att posa lite extra.
 

det här inlägget tog ååååår att skriva. så jag lägger in bilder från igårkväll imorrn. eller nånannan gång. jag är seg. och dålig. så jag lovar inget.


gooodnatttttfnatt


RSS 2.0