bajbaj

mjau :)

, nu är frida, hanna å mimmi antagligen påväg mot eriksdalsbadet (tvivlar på att några andra kommer) och jag åker snart till Åre :D serinte fram emot åtta timmar i bilden, men jag laddar musik nu så det ska nog gå.

har varit ute hos min kanin, och det är värsta vår i luften, väldigt härligt. jag hoppas att det håller i sig för om jag kommer hem till snö så blir jag arg. brukar alltid vara vår när jag kommer hem från fjällen.

jag kmr nog få skitroligt i åre, caisa ska oxå dit idag så jag kmr nog träffa henne nått och sen kommer ju frida upp på onsdag.

så nu far jag min kos. bajbaj!

64

nästan klar om bollens historia! :D

men jag borde inte ha latat mig igår. men det var ju liksom melodifestivalen, och trots att jag är stört trött på hela den hypen så måste man ju se festivalen. men det är bara korkat för fel låt vinner alltid (förutom förra året) å då blir man uppgiven och tycker att både juryn och svenska folket kan ta sig.

men det är verkligen stort i globen när det är final. det står bilar ändå ner på våran gata, och jag vandrad upp till ica globen för att kööpa godis - det var öronproppsförsäljare ("öonproppar för tio!") och biljettförsäljare och uppklädda människor och tioåriga tjejer med blåa fjäderboor och plakat överallt. inuti själva centrumet spelas alla finallåtar, och en och annan carolalåt. Jag skäms för att jag faktiskt blev lite upprymd av det hela.

63

Hej å hå, här sitter man och pluggar, eftersom man inte fick nått gjort igår. eller vad säger jag? jag hade fått pluggat ändå. det är bara det att jag är så JÄVLA KORKAd och inte får nått gjort igår. u har jag iaf skrivit klart om Anthony Meucci som uppfann telfonen. (Om någon påstår att det var han Bell-gubben som uppfann den så kan den personen gå och dö!)

så nu ska jag fortsätta på min väldigt meningsfulla uppsats om bollens historia. cheers.


orka rubriker

Ihihi, mamma sa precis att jag var en skön typ = glad anna. tycker om när folk ger mig såna komplimanger.
ja älskar min mami :)

sitter här och försöker plugga, men mina ögonlock känns en aning tunga,
- är så tröttt....
fasst jag är nöjd. med livet,mig själv och med andra.

det jag är mindre nöjd med är min förmåga att planera. eller alltså...förmågan att hålla mig till planeringen.

natti

hint

folk är tråkiga som inte kommenterar.

....

Jag är trött efter idrotten. det var dock en lyckad lektion så jag är glad, men trött. och nu ska jag skriva om bollens historia....blä.

kanske inte ligger så bra till med projektet som jag tyckte i gårkväll........... men frida är på topphumör idag å det smittar, så jag sitter här och ler, alltid trevligt :)

nu ska jag fortsätta med the skolarbete, aurevoir gott folk

nyduschad

Nu e jag nyduschad och insmord (kletar ner allt jag rör vid med bodylotion:D)

Idag var det kulturama, det var roligt, men man är alltid en zombie när man kommer hem. Fast ikväll så blev jag lite överraskad av min kusin Daniel när jag kom hem, han utropade "Jaa, Anna!" vilket var vääldigt sött (han är 8 och världens gulligaste och spralligaste unge). visade sig att hans föräldrar hade nått ärende hos oss.

Sen var det förståss gossip girl (Dan's my man, he is underbar)
Daniel undrade lite vad jag såg på, tror dock inte att jag var kapabel att förklara vad den handlade om O.O

nu ska jag spela lite fiol, har ju lektion imorrn. för övrigt är det skitjobbigt att släpa på fiolen på morgonen tillsammans med idrotts/Danskläderna. blä.

god afton folk  //A

sommarjobbskit å SO-,skitdel

jag sitter och kollar sommarjobb, ganska krångligt, och sommarjobb.se suger.... och så ska jag skriva om nån uppfinnings historia på teknikens so del,har blivit tilldelad uppgiften att skriv aom djurleksakens historia....jättelätt....

men i eftermiddag blire kulturama, det blirju iallafall kul :) sedan är det gossip girl,ser framemot det.

fast först så är det franska prov :S

57

känns som jag har en del att skriva om. vi kan börja med fredagen :)

vi var på tekniska muséet, ganska tråkigt men det fanns ju en del kul grejer . t.ex. spelet som gick ut på att man skulle tänka så lite som möjligt. det roligaste var att killarna alltid vann över tjejerna, vilket säger något om deras hjärnkapacitet.

Läraren Joanna: "Ja men det vet vi ju, att killar tänker inte".

Efter muséet gick jag,frida,hanna,Dilan och Hannah och fikade i gamla stan. Efter en stund gick Hanna och Dilan, och jag,frida och Hannah vandrade vidare till nästa fik eftersom ägarna på det första började fråga ut oss- dom va ganska läskiga.

på kvällen åkte vi till Hannah på ingmarö där vi sov över, det var skitkul och hon hade ett suuperfint hus. blev dock upp tidigt på lördan, eftersom hannah skulle till naprapaten och jag skulle till stan och dansa. Jag och Fridu var ganska döda på bussen tillbaks om man säger så...

kom en timme förtidigt till dansen så jag köpte en veckorevyn som jag satt utanför och läste.

på Lördagskvällen (igårkväll) så spelade Toras band på punkt Medis, marsvinsklubben heter dom ifall ni är intresserade. Även Marshy mellows och youandmebob spelade. Jag var där med Tove och iris (+nåra av iris vänner). alla banden var skitduktiga och skitkoola.

jag har haft en rolig helg, men jag har ont i huvet och magen idag. förmiddagen har tillbringat sovandes och sen har jag sett på film. jag tror jag ska se nästa film nu faktiskt...... *gäsp*

ha det så bra sista helgdagen nu.

//A


56

jag älskar er, vi hade verkligen skitkul igår : )

pusssssar

meningslöst

jag orkar inte skriva ett inlägg nu, hejdå.

//A

54

uäh, nu är jag dödstrött som vanligt, fast jag är glad eftersom det är fredag imorrn. vi hade ju ledigt måndag-tisdag så det blev inte så lång skolvecka :   )

imorrn blir det tekniska muséet, som ligger på gärdet, förstår inte varför alla museer vi besöker ligger där, det är så jobbigt att ta sig dit *lat*.

idag har jag i princip inte fått nått gjort i skolan, det är skitsvårt att komma igång med teknikprojektet asså, man ska göra en leksak som man ska marknadsföra och jag vet inte vad jag ska göra, brukar alltid få "snilleblixtar" och veta precis vad jag vill göra när man ska va kreativ, men när man får betyg som verkligen är avgörande på det man gör blir man liksom lite pressad....

efter skolan idag så var jag med hannah och frida, vi var lata, så vi hamnade på coffeehouse by george i globen, där vi satt och pratade lite högt och kommenterade och pekade på folk och lite annat ohyffsat beteende. dessutom upptäckte jag att jag är tvungen att skaffa fulare vänner eftersom alldeles för osmickrade att gå bredvid dom när de är så snygga, och jag tror att dom märkte att jag hatade om en gnutta. ^^

för övrigt så borde ovanstående inte tas för seriöst.

53

Det är något seriöst fel på mitt minne. den klänningen som jag la in bild på va inte ens samma modell som den jag ville ha, möjligtvis samma tyg fast i fel färg. haha, jag har alltid varit så dålig på att komma ihåg "detaljer".

hursomhelst så hittade jag den idag när jag var på stan med Dilan. efter att ha kollat i typ varje hm runt t-centralen och hötorget så åkte vi till globen, där jag hittade antagligen den sista 34an i stockholm. sen köpte jag ett par tajts för 30 kr som får mina färg at bli alienfärgade, men jag tyckte att det var fint ändå., haha. Dilan hjälpte mej leta efter klänningen ock kollade själv lite på bikini.

vi fikade också på nått cafe som hette john Chris på drottninggatan, dom hade väldigt god latte där :)

hur som helst har jag haft en apbra dag, och för övrigt så längtar jag till åre (speciellt andra halvan av veckan eftersom fridu kmr upp då)

hare brrrraaa!

//A

52

hej jag vet tt jag är dålig på att skriva, jag är bara så lat nu när jag är ledig... har en del saker jag borde göra tyvärr men dom sakerna prioriteras inte! : )

igår fyllde ju linn 18, så då var vi på en libanesisk restaurang som heter tabouli på söder, jag ÄLSKAR libanesisk mat! har ärit det en del innan också, och det finns så himla mycket gott! det bästa är fallaflarna (eller hur det nu stavas) det kan man äta MYCKET av. hursomhelst så är libanesiskt något att rekommendera! 

nej, nu ska jag fortsätta att inte göra något vettigt, bye :) 

stööört

det här är stört


1 mars 1990 - 1 mars 2008

idag är det en speciell dag, för det är den första mars, och då fyller min storasyster år. i år fyller hon dessutom 18, vilket betyder att hon blir MYNDIG!!

nu ska jag slå in presenter!

pussar

RSS 2.0