Bruxelle, je t'aime

Hehehe måste tillägga att det är konstigt att vara hemma i sverige och inse att allt folk omkring en är (lite iaf) losers som inte fått va med om brysselresan 09. Nej men ärligt, det kommer saknas men nog ändå ge klassen glädje även efteråt. Foton lär dyka upp Btw. Fasar lite för alla tusen fotoalbum på facebook och taggningarna de eventuellt innebär.

I <3 Bruxelle

hejheeeejheeeeeeeeeeejhejehej! Galet galrt galet rolig och härlig och mysg vecka bakom mig. Nyligen hemkommen från Bryssel alltså och ja. det är inte riktigt v'rt att sitta så här trött och försöka berätta, men det har varit en jättebra resa med en heeel del innehåll om man säger så. Älskar staden och klassen har blivit så mkt mer tight, jag bara älskar allting med det. Skönt att vara hemma nu dock, men jag är ensam och trött for the moment. imorrn bitti ska jag dra iväg till västkusten/bohuslän/hunnebo (kalla det vad ni vill, landstället går ju också för sig). Så jag ska alltså packa om nu. Hehe. PePpPpP.

Goodnaaaaaaaaaatttttt

craaazyyy lalalalala i'm so excited tralalalaala

Jaa, imorgon smäller det. kl 12.35 drar Si1, Nacka gymnasium till Bryssel. väldigt mycket najs. Har taggat i några vecor nu, men för tillfället är det mest stum förvåning över att dagen snart är här. Nej men ojj liksom.
Det lär bli så otroligt galet kul alltså. Så ikväll måste jag bara lyckas få ordning på allting och ner med packningen i resväskan (som färdigpackad inte får väga er än 20 kilo, och jaaa jag packar för en 10 ggr längre resa), sen är allt fixat och klart! OM jag lyckas fokusera tillräckligt mkt för att få det gjort alltså. ehehe, omg jag ska åka iväg tomorrow!


faaaaaaattttttttttaaaaaaaaaa!

Brussels

På lördagbär det av. knappt 4 dagar.



OTH

Jag är så tröttttt. i både kropp och själ. eller själen lät lite väl dramatiskt kanske, det är inte så negativt som det låter, jag mår inte psykiskt dåligt, utan är helt enkelt orkeslös på nå vis. Och gäspar gör jag hela tiden, ibland är det som om jag gäspar istället för att prata, en mekanism som går igång igen och igen och igen.

Btw så lånade jag ut första säsongen av One Tree Hill till Becka i onsdags, och nån dag senare fick jag ta med mig även andra säsongen. kort sagt så tror jag man kan säga att hon gillade det, hehe. Hennes lilla "besatthet" har fått mig att tänka på när jag själv var så besatt av den, i sjuan framförallt. Jag minns att den var min räddning på nått sätt, eller iaf det jag vände mig till när jag själv var något av en arg liten peyton, när jag kände mig ensam trots alla jag var omgiven av och när det kändes som ingen i världen visste vem jag var. Ibland gör det mig lite sorgsen och förundrad när jag tänker på just sjuan, hur missförstådd jag kände mig då. På ett sätt är det kanske en fas som var väldigt nyttig, för jag har ju på något sätt länge varit stabil i mig själv efter det, vågar vara mig själv, klä mig som jag vill och vågar tycka om och illa om precis vad jag vill. Men samtidigt så förstår jag inte hur jag kunde känna mig så ensam, när jag faktiskt alltid haft mina nära vänner som varit otroligt bra och pålitliga och funints där. att jag liksom inte insåg det, kanske pågrund av alla andra vänner som jag ändå kände kanske inte var lika varaktiga och nära, och som inte riktigt kände den riktiga mig? Men dumt att förbise så, känns det nu, eftersom jag hade kunnat slippa känna mig så oförstådd om jag bara insett att jag t.ex hade min Fridu där varenda dag i skolan, och Rebecka. Mina två konstanta vänner som alltid velat ha mig som jag är.
Tur att jag iallafall isåg att det enda som krävdes var att jag själv ville ha mig som jag är, och att resten löser sig. jag tänkte så mycket, men det gav ju resultat sedan också förstås.
Och jagär mycket medveten om hur bra vänner jag har och att de respekterar och förstår mig idag. Lite sådär apropå one tree hill liksom.

Brüssel

Gud jag har inte ens skrivit sedan jag började skolan igen efter påsklovet va? jag suger ju litegrann, det är ju alltid så. jag tänker massa men det blir aldrig till nån handling. story of my life, ska ni veta.
men ja, det har varit bra att komma tillbaka. det är liksom Brysselfeber till tusen i SI1 just nu. Vi hade bla föräldra(och elev)möte i onsdags. det var lite spänande, hehe.

nu  är det lördagmorgon och jag småpysslar. snart ska jag iväg. Brysselshopping med Fridu. Hähä. för jag har gott om pengar, verkligen (mami<3).


haa det göttt sålänge

tussitussitussitussitussilaaago

Nu är jag hemma i Stockholm igen, och jag är bara helt vårig i hela kroppen. Jag visste att det skulle vara vår förstås - det är det alltid när vi kommer hem från fjällen, det är som att vi åker precis vid övergångstiden då blommorna börjar ploppa upp, för man ser små vita, blåa och gula fläckar lite överallt på gräsmattor nu. Underbart. Hade tillochmed kommit massa tussilagos på kala fläckar mitt i backen vid VM6an i Åre, så det känns som att det är dags att ta fram vårskorna nu faktiskt.

Just nu försöker jag tagga till lite för att gå till skolan imorrn, och det känns helt ok. Undrar om det beror på att jag inte insett att jag faktiskt måste prestera, med hjärnan dessutom. Har ju nästan bara använt kroppen senaste veckan känns det som. Kul att träffa folk iallafall. Och jag menar, en och en halv skolveckor innan man åker iväg igen kan man väl klara av.

Ska ta fram nått lite vårigt att ha på mig till imorrn och packa skolväskan nu, ciao!

Offpist area

Hejhej bloggen! Fattar inte att trådlösa nätet faktiskt funkar. coolish, eheheh.

Man är ju i Åre liksom. I stuga mitt i skogen. och har det myyyyyyys.
Fast det regnar här och är fett mycket vår. Ingen vinter överhuvudtaget och det är sådär sörjigt i backarna nu, nästan ändå upp på toppen. Fast vem behöver pisten liksom? Är man i Åre är det ju synd att bara köra i backarna.
Har haft en skitärlig vecka, aaaasmysigt Fridu var här, och väldigt bra dagar med föräldrarna också. Dom är väldigt väldigt bra att vara på skidsemester med. Min papi är ju största förebilden liksom, har inte försökt härma honom lite genom åren (a).

Nu är jag iaf tröööööööttt och döööööööd i hela kroppen och ansiktet bränner (snygg tendens till hjälmbränna har man fått såklart) en skiddag kvar nu, och vi får se hur benen pallar imorrn.

Har lite fina bilder som förhoppningsvis kan komma upp när jag kommer hem. hoppas ni har en bra påskhelg!

.

När vi ändå hajpar skidåkning kan jag lägga upp gamla rommebilder

 

backa långsamt bort från datorn...

....borde jag göra. sluta skriva på direkten och sluta flumma på facebook på direkten, Anna! Du måste packapackapackapacka! Res dig nu upp från stolen och gå och packa ner alla saker utan att bli distraherad. Du vet att du kan.


Nej men helt ärligt så har jag koncentrationsproblem. Jag går runt (och har hela eftermiddagen)  alldeles euforisk över att det är vår, lov, och för att det bär av till åre imorgon. Sköna tiden det här.  

Helt ärligt minns jag inte varför jag satte mig här, vad ville jag skriva? Kanske att jag sticker nu och kommer hem den 14:e, fast kanhända kan jag uppdatera nån gång, men jag lär vara rätt inaktiv (mer än vanligt alltså). Jaja, glaad påsk och njut av vårsol och lov nu!

long time ago, but still the same


RSS 2.0