damn body

jag är så seg nu! segare för var sekund. Vet INTE vad som orsakar det....illamående ont i huvudet och grejjs. fast det känns ändå inte som att jag är sjuk, SJUK , liksom, utan det är liksom på en nedskruvad volym eller vad man säger, men gah so annoying. Som om man sjunker längre och längre ner också ju tröttare man blir.

meeh.

Imorrn ska jag på bio med bästis iaf, Ice age 3. Ice age filmerna är awesome och SF suger som tror att endast barn vill se med svenskt tal?
Seriöst, alla vet ju att svenska ice age versionen äger amerikanska. Sid liksom. haha *dör*. Robert gustavson är världens bästa Sid.
hoppas trean är bra iaf. lär ju vara som sagt.
vad är det med mig? jag upprepar mig hela tiden, skriver tomma meningar. fyfan vilken tråkig bloggare jag är.

Jaja. är trött. ska sova. nattnatt.

jööbbbbit

Bloggen är weird. joobbiigt. men inte ovanligt direkt. orkaa. godkväll :)

reality

I'm hoooooooooooooomeeeeeeeeeeee
Känns skööönt, har träffat saknade bästiiis idag och vi paddlade kajak!
Heeelt underbart faktiskt, kuul, lite läskigt i början och liksom, jaa, det var stört kul och jag vill definitvt göra det igen. Ibörjan kunde man typ inte styra, men vi fick allt in tekniken sen! I Järlasjön paddlade vi, ensamma bland näckrosorna. Stockholm är rätt fint endå ibland.

Men det är lite sorgligt att jag kanske inte återser bohuslän på nästan ett år, men who knows? kanske i höst, har massa underbara bilder därifrån meeeeen. Jag.orkar.inte.lägga.upp.

seee uuuuu

Ps.  träffade ju Dilan idag också, längesen! lika livligt och munter som vanligt. Ds.

RSS 2.0