shieet

Alllt packande gör mig döööd. Ska till Hunnebo i 4 veckor och åker imorgon. Jag känner dock just nu ingen glädje för jag är sååå trötttt och har inte hunnit göra vissa saker ooooocchhhh min iPod dog. Precis såhär kvällen innan jag åker bort til landstället liksom. då man behöver den som mest, framförallt på bilresan. tror inte ens jag har kvar min freestyle (älskar namnet, haha) så jag kan inte ens lyssna på den. Mupp alltsåååå.

men jag älskar bohuslän. försöker tänka på det. my favorite place in the world.
 
Jag borde verkligen lägga upp mer bilder från midsommarhelgen för dom är vackra, men också många så därför orkar jag inte det nu.

Nje, nu har ni nog hört klart från mig på ett antal veckor! See u´och hare gött. Och paja inte några Ipodar!

Idaag

Idag är det tisdag förresten. Idag fick jag träffa Fridubästis en enda liten gång innan vi går skillda vägar. Imorrn åker hon iväääg och snart åker jag iväääg. Men vi hade myys iaf!
Vi cyklade till hellasgården där vi gick lite och satte oss på mysigt ställe. Andungarna som sällskapade oss var väldigt söta! Ja där satt vi iaf i solen ett tag, sedan cyklade vi iväg och hamnade vid forum och biblioteket. har lånat massa skivor och en ljudbok nu som jag tänkte göra lite olagliga saker med (A) eller ja, sno lite låtar till iPoden iaf. Om inte mer folk än jag tror läser denna blogg så är det ju inte nån stor chans att bli spårad liksom. Fuck u, ipred-lag! :D

OJ jag glömde skriva att fridu var sötast i världen och hade lämnat present i brevlådan - det var uuunderbart te och coolaste lipsylen - som båda kom från london. Och ett kort. Jag är så bortskämd! Fridu är gulllligast.

hÄÄÄMMaAA

Hmmm, undrar om allt innehåll vill komma med nu? vi testar litegrannnna tkr jag.

Jkag är iaf hemma nu från västkusten, kom inte ens ihåg att skriva att jag skulle dit eftersom bloggen krånglade så mkt.

HAHA jag tror det funkar nu. awesome. Underbart.

Har iaf varit på sommarstället i Hunnebo/ulebergshamn/iaf i bohuslän,västkusten. Firat midsommar där med sysslingarna etc i deras sjöbod - det är svensk sommar as i know it ska jag säga er. Jättemysigt och sommrigt.
Den 21 juni, - alltså i söndags - var det mamis 50-års dag. Dagen innan var det födelsedagasfika ute hos oss, och på söndagen så hade vi jättemys med bå¨tfärd och god mat och bubbel 8)
Mina föräldrar prövar nån slags taktik att vänja mig vid alkohol tror jag. Bara för att dom vet att jag gillar smaken av vin och öl och alltid vill smaka av dom. Nu fick jag iaf fira mami med lite bubbel och det var snällt. Bara ett år kvar liksom.


Ny klänning eftersom bloggen dissar text for the moment


Haha

Haha okej, väldigt intressanta inlägg. förlåt. Måste dock testa mig fram om det funkar! :D

Den verkar ha lite problem, förhoppningsvis slutar den sura nån gång. Hehe.

teeestaaa

NEHEHJJJJ ORKAAAAellerfunkardetnu?


try

Hejhejhejhej, undrar om det funkar bättre nù? Jag vill gärna kunna göra uppdateringar liksom, kunna skriva vad jag vill och sedan trycka på "spara och publicera".

mkfkslf

fasen vad bloggen ska krångla nudå!

kom igen nu...


hrmmff

jaså nu går det bra minsann! inte när jag vill berätta för världen om min nya dator och visa mina fina webcam bilder, nej minsann! dummmmma sida.

damp

skit i det då dumma blogg, posta inte mina inlägg!

5 bokstäver

T
r
ö
t
t

London



Dit åker Fridu imorgon. Lyllosen. För andra året i rad. Jag törstar så himla mycket efter att få åka till storbritannien! Helst london eller skottland, men anywhere, really.
Brittiska stora slott liksom....mmm. Eller gulliga, vackra, men stora städer som london eller Edinburgh. Want to!

Träffade henne idag, Fridu. Längesen vi umgicks. Dåligt det men det varså mysigt idag <3 Promenix runt årstafältet.
Vi kmr ses så lite i sommar! Men som sagt så hade jag det jättemysigt idag.

Snart ska jag iväg till Alex i nacka (=nånstans ute på landet. Förlåt, men det känns så. Jag har fördomar mot nacka).
Just nu känner jag mig så himla seg, börjar bli trött igen. Men sällskapet hos Alex piggar förhoppningsvis upp mig. Det brukar inte vara nå problems.

Papi konstaterade precis att solen lyser ute nu - det måste vara nått som är fel!
Ska gå och lapa lite nu.
see U


Promenad 14/6



Igår regnade det. Det var väldigt skönt och mysigt att ta den där promenaden och få andas lite luft. Regn-luft är dessutom ganska underbar. Fast nu får det gärna bli lite sommar på riktigt.

Jag gillar att min kamera kan ta bilder som gör hyffsad rättvisa åt naturens fina färger i detta väder.

HEJ

Hej hej hej hej.
Idag är det söndag och nummer två av sommarlovsdagarna.
Idag har jag...
...haft strömavbrott och blivit lite rädd när inte telfon,teve eller dator funkade. inte för att jag behövde dom just då men att vara helt avskärmad...scary. Okej då, mobiltelefonen funkade ju förstås...så jag hade inte dött om jag behövt kontakta omvärlden.
...Mått lite bättre än igår. Hurra för det!
...Men ändå haft någonting som tidvis bara dragit mig ner mot underjorden typ.
...haft toalpanik av att bara vara inne och inte få andas frisk luft eller ens vara medveten om vad man gör.
...längtat ut i regnet.


Nu trotsar jag mitt mående och klär på mig lager på lager och går ut. en stund iallafalll. Inte för att jag egentlgien orkar det men vad orkar jag egentligen? Nu blir det så.
Det känns faktiskt inte som att jag någonsin kommer bli frisk om jag bara går ner mig här hemma.
Klarar inte en minut till dessutom.

Imorrn vill jag var fri. snälla gud. Låt mig träffa min finaste sötaste favoritmännisko som jag saknar, innan hon far iväg? Plz. Plz.PLz.


Nu bär det av ut helt enkelt. Skönt att man inte behöver oroa sig för utseende i detta väder, lär inte gå att skymta mig under mina kläder! :)

möpmöpmöpmöpmöööp,möpmöpmöpmöpmööp

Jag upptäckte idag något skandalöst.
Alltså - alla har väl nångång sett barnprogrammet Pingu? Och alla känner till signaturmelodin, eller hur?
Idag låg jag i min soffa och så kom Pingu på tv - barnkanalen tror jag att det var (Haha, neeej jag har inte haft bättre saker för mig idag!) OCH jag upptäckte att dom har bytt uuuuuut signaturmelodin. Dom hade nått jättefult tråkigt i början och slutet istället. Vad är meningen? ALLA älskade väl gamla pingu-signaturen liksom?
Hade den som ringsignal :'(

Ja, intelligentare reflektioner än så får man inte av mig idag!

those summerdays

Här sitter jag och snörvlar, hostar, fryser och nyser.
Utanför faller regn från en grå himmel.

Låter som sommarlov, doesn't it?

Inte snällt

Att bli sjuk lagom till avslutningen och speciellt på kvällen är verkligen inte najs. Inte snällt av gud,eller vem fasen man nu kan skylla på.
Inte roligt att inte kunna umgås utan att snörvla ner alla med min "sjukdom".
Luckily enough har man hela sommarn på sig!

Man får la bädda ner sig själv och watcha en movie som man kanske säger på svengelska.
Glad soooommmmmmar allihopa!

Soooooooommmmarlooooooooooov

Man var blöt och sommrig värre när man kom hem från skolavslutningen idag, haha.


 Klänninen gillade jag dock mycket, svårt bara att ta kort på på egen hand.

Idag är det sommarlov iaf! Helt sjukt och ofärståeligt men vi har faktiskt gått ett år i denna skola med denna klass. Känns på ett sätt som man har kännt vissa lääännge men samtidigt så är det sjukt hur snabbt tiden går, tänker man efter ås inser man hur mycket som hunnit hända dock.
Dessvärre är jag inte på topp fysiskt sett idag, men jg har verkligen inte tid att ta det lugnt på skolavslutningrn. eller jo, har lite tid nu, ska gå och vila tror jag eller nått. Annars kör man på näsdukar,halstabletter och alvedon om huvudet skulle få lust att krångla.
Summmmerfreedom!


PS. älskade ensemblen på avlsutningen. musikspelande gossar är min grej så in i h*lv*te.tihi. DS.


Orättvist

Det är inte rättvist att förkylning ska komma sådär Pofffff, dagen innan sommarlovet börjar. Så IiiIIiinte rättvist allllseee.

Mahahaha

Screw Gotland (moahaha, bara för att dom är åldersdiskriminerande)
Vi ska bååtluffffa!
Fett mycket tuffare, sådeså :D

Bålufftuff!

Vad döper man sina inlägg till egentligen?

Hejj där människor. Nu är det faktiskt bara två skoldagar kvar till avslutningen. Två skoldagar som man knappast kan kalla skoldagar ens, imorrn är det naturkunskapslektion som vi ska kolla på film på, sedan slutar vi klockan 11.30. skoldag mellan 10 och 11.30 liksom känns helt ok. Egentligen helt onödigt att klämma in lektion bara för att liksom menmen. På torsdag undrar jag om det är nån lektion? Nej nu måste jag tänka efter.....
Ingen Franska, ingen samhälle och ingen matte. MEN en halv naturkunskapslektion eller nånting. haha, så typiskt Jonas att vara käck och ha "utvärdering och avslutning". Jonas är det jag kommer sakna med att ha naturkunskap nästa år. Hoppas han får jobba kvar på skolan iaf!

Kan ju berätta lite kort om incidenten med en journalist igår kanske. Men jag vetinte alltså, jag kan ju säga att jag är inte van vid att ta journalister eller säga ett bestämt nej. Jag vet ju att jag aldrig skulle göra nånring jag själv tycker är moraliskt fel men ibland kan det bli mycket om och men innan jag lyckas få fram det...jah herregud alltså.
Det var så att jag var ute och vandrade (promenerade alltså) och så gick jag förbi ängen nedanför hoppabacken där den hemska incidenten med tonårsmordet inträffat. Det satt (förmodar jag) vänner till flickan nedanför och ja, man går ju inte förbi där helt oberörd om man säger så.
Så preciis när jag gått förbi ängen och vägen börjar sitter en man i en bil - en journalist från aftonbladet.
Han letar efter en skolkatalog från kunskapsskolan i enskede.
Innan korkade Anna inser vad han är ute efter har hon heelt i förbifarten råkat säga att hon har en gammal skolkatalog hemma.Det var så otroligt onödigt att han ens behövde veta det, för jag visste ju att jag inte tänkte ge ut nån jävla skolkatalog till AFTONBLADET liksom.
Hursomhelst så var ju den här mannen inte lite skicklig och inte liiiiiiiiiiiiiite påstridig - men han var vänlig hela tiden och var verkligen typ *snällasnällasnälla vi måste ha och jag måste skaffa den annars kommer min chef döda mig*
det sa han inte men det som gjorde det så svårt var att han verkligen inte var någon odräglig journalist som var påstridig på ett helt känslokallt otrevligt sätt. Och jag trasslade till det totalt och han var beredd att skicka mig i taxi hem för att hämta den där skolkatalogen.
Och jag lyckades tillslut få fram nått i stil med "jag har inte tid att fixa med det där nu, och jag skulle hursomhelst inte vilja ge nån skolkatalog till pressen. Jag är inte inblandad och tycker det är fel att smyga bakom. Jag vet så många som faktiskt är inblandade och vill inte lägga mig i på nått sånt här sätt."
Men jag fick hans nummer "om jag skulle ångra mig" och
Jag "kan få ersättning för den tid jag lagt ner om jag vill det".
Herregud. Tror han seriöst att nån som vet vad det handlar om skulle kunna tänka sig att tjäna pengar på händelsen?
Nej gud. Att lägga mig i och bidra till pressens arbete gällande nått sånt när man inte är anhörig eller inblandad känns helt uteslutet.
Har dom inte mod att gå och fråga på kunskapskolan (och visst, mycket möjligt få ett förnärmat nej till svar) och fråga om en skolkatalog så kan dom vara utan det helt. Det är väl inte random enskedebor som ska ge ut för helvete.

lovelovelove

Det hände mig en mycket störd grejj under min promenad ikväll. Tänker inte berätta om det nu fö jag orkar inte, har en uppsats att skriva klart och bar känner inte för att skriva en lång utläggning. Det innefattade en Journalist, en otroligt korkad anna, och handlade om det som präglat min hjärna och blogg i nått dygn nu.

Jag känner verkligen för att avslua positivt nu, så jag kan skriva om min bästavän. See? jag börjar le av att skriva det där. Hon skjutsade mig på cykel idag. Det var en bragd, sist jag satt på en pakethållare vinglade jag så mycket framåtillbaka att pakethållaren lossnade. Det var förra sommaren oh det var fridu och jag då också. Vi cyklad genom en vattenspridare. Minnen. Det var på västkusten också. kärlek.

.

Igår hade jag flest besökare någonsin. igår skrev jag om ett hemskt mord och hur det gjorde mig illamående.
Det är liteläskigt faktiskt.

Mina frågor är -
Hur hittade fok hit?
Är hemskheter det folk är intresserade att läsa om?

Själv skulle jag vara rätt nöjd om det inte fanns hemskheter att skriva om.

Merdemerdemerde

Inleder veckan med lite mer (franska) svordomar, för att köra på samma mönster liksom. Nej men helt ärligt så har det ju inte varit en dålig dag för mig, men jag svär ändå. bara för att det fortfarande är så jävla hemskt. Mordet. som jag skrev om igår. Ibland är de väldigt orättvist att man kan gå tillbaka till vardagen medans andras är krossad. ja. jag tror jag sa mina åsikter och tankar igår.

För att återgå till mitt relativt väldigt bekymmerslösa liv så kommer jag att vara ledig från skolarbete från och md imorrn. Eller från och med att jag skickar in min evolutionsuppsats. Men eftersom att ämnet är om människan är i fas med evolutionen så förvrrar jag mig in bladn moral och etik och människovärden och grejjer - det är ett ämne som jag älskar att diskutera men får panik av samtidigt. Det finns liksom inget slut på det hela så att skriva en begriplig uppsats (som gärna ska vara hyffsat saklig och hålla sig till naturkunskapsämnet) är inte världens lättaste uppgift för mig. Och Koncentrationsförmågan är minst sagt begränsad.

Följde med syster idag för att hämta barn so jag förhoppningsvis ska "ta över" i höst och hämta nån gång i veckan. Lilla rebecka och lilla Karl. så söta ungar alltså. Är glad att det gick så bra, trodde de skulle vara väldigt skeptiska men framförallt lilla Reecka var mycket välkomnande, haha. Sötnosar.

Alltså gud. jag har så svårt att släppa det som hände i lördags/söndags. jag vet inte varför. Eller jo det gör jag ju. Fatta vilka två så in i helvete vettskrämda ungar som sitter i häktet nånstans nu. det går fan inte att förstå. så onödigt. så otroligt onödigt. Merde.

fyjävlaäckelfan

Fyyyyyyfaen.
nu svär jag ännu mer men den här gånger är det fa-an med rätta.
Jag är så äcklad av det här som hänt med den sextonåriga tjejen som blivit mördad. Nej, jag kände henne inte, men det finns saker som får mig att reagera väldigt starkt över just detta. Jag vet att alla människoliv som släcks i onödan är lika saknade och det är lika jävla hemskt varje gång. självklart.

Men ja, överallt står det ju "sextonårig flicka mördad i stureby". Stureby, ja. det är en del av enskede. MEN. Saken är att jag vetinte ens om området det skedde i räknas till stureby? var går gränsen? Överallt visas bilder från hoppabacken, och det var troligtvis där det hände. I hopparbacken,svedmyraskogen,på Ängen. Hur många ggr har man inte hängt där? Från att man var typ sju och hade picknick med klassen till att man gick i sexan liksom. var däruppe i skogen och ovanpå hoppabacken och kollade ut över precis samma scen som visas på bilderna på visa nyhetssajter. Nej jag ska inte försöka göra mig själv till nån himla martyr. Men man blir chockad när det händer så nära. 

Men. Det äckligaste är hur nära det blir liksom, inte bara geografiskt. Jag har redan lärt mig namnet och vilken skola denna flicka gick på. Hon finns med i skolkatalogen liksom, från min systers gamla skola. man inser snabbt hur många man känner som faktiskt varit vän med denna arma flicka som mist livet i onödan. fyfan. 

Det äckligaste av allt är dock när man känner igen de som (enligt ryktena bör tilläggas) är misstänkta. Kände inte, nej, men jag känner igen killen så jävla mkt från lågstadiet. Det är så jävla hemskt att se det där leendet i skolkatalogen. Hoppas innerligt att det var dom. för deras skull. Att de inte förstört sina liv så otroligt mycket. Är jag galen om jag tycker synd om dem? Det är bara så ogreppbart. 
När det är barn som dödar barn - jag klarar inte sånt. ångest. Över båda parterna. så in i helvete. 

Och jag har inte ens med några av dessa personer att göra. bör jag tillägga att mina tankar är med de drabbade? Med föräldrarna vars dotter inte kom hem, med de som kände henne och som känner de som är misstänkta. Hoppas inte det är alltför många jag känner och har kännt och bryr mig om som är inblandade. Fast then again, oavsett om jag känner dem eller inte - det är lika hemskt. Unga människor ska inte dö och definitivt inte döda. 

låter det bli mina sista ord denna kväll. 

R.I.P som man säger. Mina tankar är med alla inblandade - hur cheesy det än låter.  

skiiit

Vad fan gör man? Jag är inte klar med EN av TVÅ uppsatser jag måste skriva klart idag. panikpanikpanik. Det går inte. Totalstopp.

Vad fanfanfan i jävla helvete gör man?

Förlåt.

Evin Cetin

Röstaaaaaaa idag btw. röstaröstarösta

själv tycker jag denna människa verkar awesomecool och bra.

Hon har ju bw till och med Jan Eliassons stöd. Jan Eliasson är asbra.

Arkimedes. Bluäh

Jag spyr på den där mannen nu. Han förstör min dag. Matematik är inte ens roligt, var han tvungen att sitta där i antikens grekland och räkna? var han tvungen att sitta och tänka i sitt jvla badkar?

Tydligen. Inte så mkt jag kan göra åt saken obviously.

rajrajraj

Haha misslyckat. Jag sitter i skolan fast vi skulle ha slutat för nästan en timme sen. Jagär långsam,men nu har jag skrivit klart det jag ska och ska gå och lämna det i Jessikas fack. Vi började iaf klockan 12.20 så nån lång dag har det ju inte varit. Sov jääkligt länge inatt men jag var också jäääääääävligt trött. Ingenting vettigt gjortigår minsann. Inte efter skoltid iaf.

Det var ju faktiskt student i tisdags och jagvar heelt slut efter den dagen. och det var inte ens jag som tog studenten liksom, haha.Det var hursomhelst en riktigt bra dag, faktiskt en del starka känslor när Sa3 hoppade upp på scenen helt överlyckliga. Att det regnade och jag blev en blöt hund gjorde mindre faktiskt, det blev liksom ett minnesvärt utspring iaf! Mottagningen var också mysig och det är alltid kulatt träffa folkman inte ser ofta. Jaa, en bra dag, framför allt försyster min!

sjnug om studentens lyckliga dagar...

Det är fullt upp här i den lilla rosa villan i enskede gård. Städning,städning,städning och städning, och matlagning och pysslande hit och pysslande dit. Imorrn är det ju faktiskt så att fröken Linn tar studenten. herreguuuuuuuuuu. Min syster tar studenten! det känns kostigt och typ jättesommrigt.
det blir en kul dag imorrn tror jag, och har varit skönt idag också, endast en historialektion och sedan betygsprat i franska.
Hihiihi, om jag älskade bert innan så gör jag det ännu mer nu, må jag säga. Ett "så att säga solklart Mvg"  tydligen. hade faktiskt inte väntat mig att det skulle gå så bra, trodde jag knappt skulle uppnå mvg. känns skiitbra!

Imorrn ska jag btw minsann gå lös med min nya kamera, moahaha.


RSS 2.0