dururuntduruntdurunt

Undrar förresten vad folk tycker om min nya design på bloggen? Är faktiskt nöjd själv, känns som jag.
jag gillar zebrarandigt och färgkombinationen svartvittrött så.


Måste bara visa ett av mina och Rebeccas otroligt schnygga skelett från vår powerpoint om ergonomi. Vi lyckades riktigt bra med inledningen måste jag säga. Bara av att kolla på den här börjar jag nynna på "can't touch this", liksom. känns det inte som att det är den han dansar till? O.O

.

Tjolahopptjolahepp leverpastej. Man måste ju blogga ibland.
Jag är inte glad direkt för tillfället, av vissa nledningar, men till skillnad mot hur jag gjort tidigare så har jag bestämt mig för att inte låta saker och ting påverka mig negativt för mycket. litet sammanbrott tidigare idag men bra personer i min omgivning var braiga och peppande. och det är ju bara onödigt att gå runt på botten liksom, lättare att hantera problemet på nått sätt också. men ja, lite besviken och vilsen for the moment. 
 
Fast

Ändå väldigt taggad då det ju bär iväg till Åre snart! endast två skoldagar (och en ledig dag imorrn!yay) kvaar, sedan sitter jag och Fridu där i bilen. sen har vi liksom ända till oooonsdaaag (okej, tiden Läär gå snabbt, men vi kommer ju utan tvekan ha stört roligt på vägen liksom) tsm i Åre, och sen har jag nästan en vecka tilll med endast föräldrarna , lång och sköön skidsemester säger jag bara :D

och efter det är det ju bara två veckor till brysselresan med klassen liksom, vi har fått massa information senaste dagarna och är fett taggade, kommer nog bli stört roligt. kul att se om man vågar använda franskan också, hehe.
rumsindelningen blev klara idag och efter lite om och men så blev det ett bra gäng i vårt rum, det kommer nog bli bra! förhoppningsvis kommer vi ju iofs inte spendera så mkt tid på rummen...:)

nu ska jag gå och ha en skön ledig kväll, minifredag idag liksom. undrar om jag inte ska unna mig lite popcorn och se lite film? känns som jag förtjänar en rast från allt just nu, lite bortkoppling liksom. älskar studiedagar.

Landscape of the past

Jag har kommit fram till en sak.  ((jag är trött))

Jag gråter inte så ofta när jag är ledsen. eller jovisst det gör jag kanske, framförallt när jag är sorgsen men jag gråter inte när jag mår som sämst egentligen. Då tar ju magen och ångesten så fint över, då stänger jag bara in känslorna oftast.
Men när jag gråter - så gör jag det av känslosamhet. När jag är glad, lycklig eller sorgsen, eller rörd. när jag känner starka känslor -  (kärlek exempelvis kan få mig att gråta). Ja hej sentimentalitet. Det är jag det. Men så är det.

Ibland sammarbetar olika faktorer och får mig oförklarligt känslosam utan definierbara känslor egentligen. Just nu tillexempel så är jag ju iofs antagligen hormonstinn av en viss anledning, men jag har även suttit mitt i natten och pratat med en person som betyder väldit mycker för mig. Jag har även blivit tilldelad en underbar bok med historiska essäer av min mor, vilken är skriven med sån otrolig känsla och som fångat mig som i en liten ask. Förflutenhetens landskap heter den, och den är verkligen ingen tråkig facklitteraturbok. Inte för mig iallafall.

det här med historiker kanske inte är så dumt.










Nu dog min mobil, vad underbart.


.

Ehehehe, weekend!

Ojsanhoppsan vad jag lät deprimerad över att det är fredag i förra inlägget. det är jag ju inte. för det är heeeeeelg nuuuuuu! kände att jag borde hypa lite för att höja stämningen i bloggen -  vart tog fredagsstämningen vägen liksom? ;)
Hehe känns som om jag försöker övertyga mig själv. men jag är trött.

C'est tout blanc :(

Fredagar är inga skoldagar, utan bara något man måste uthärda. Konstaterad jag och fridu igår(?). Det är mycket sant, idag var liksom ingen skoldag, det var en enda lång väntan och bävan för naturkunskapsprovet. och igår kväll också. Hade tur angënde vilka frågor som kom, mestadels de områden som hade gått in i skallen på mig. För aldrig att man hade lyclats få in all fakta liksom. Men ja, provet över, glöm glöm glöm. Fredag nu.
Tandläkaren efter, fick gå tidigare pga det. Hon sa att jag hade fina tänder och tog på så sätt död på min
HåliTänderna-oro snabbt. Efteråt tog jag en sväng på stan och kollade en del i secondhandaffärer. blev förstås förälskad i en del grejer, men det blev bara en väska. vilket inte är bara egentligen, för den var äkta skinn och fin och typ ehlt oanvänd. för 100 kr. uppt'ckte när jag kom hem att den skulle kostat 125, så jag betalade dessutom 25 kr mindre än jag skulle ha gjort. gillar att fynda. och att upptäcka nya affärer. secondhand Zak på upplandsgatan har jättemycket fina väskor, och skor och kläder, men framförallt väskor. *tips* 

 Btw så satt jag bredvid un francais och une francaise på tunnelbanan, troligen man och hustru. Det var väldigt intressant, haha. Roliga att lyssna på, för det gick liksom at hänga med i samtalet hyffsat. Hade velat lägga mig i, men jag är för feg, och min franska hade knappast räkt långt. Dom pratade iaf om folk på tunnelbanan. Och så det otroligt vackra vädet (not) utanför förnstret. "C'est tout blanc, eh?" .

jaa, c'est tout blanc maintenant. Il neige (encore), et je l'aime pas.

gallblåsa

Hema från dansen och skolan och hela dagen. Rätt trött inser jag nu, men det är inget jag ahr tänkt på för jag har haft det såpass kul juuh.
Saknade vissa vänner som gick tidigt/hade lång sovmorgon/var sjuka/nånting/nånting, men hade mycket trevligt ändå. Dampar på datorkunskapen dock. morr. men ja, inte värt att sura över.
Jag måste bar få säga att jag och frida äger på att plugga. Imorgon ska vi pluggapluggaplugga hela natten (eller ja förhoppningsvis inte hela), och vi är fett taggade, right? Älskar min sötafinafridu. massor. Vi skulle ha pluggat hela denna natt men blev ändrade planer, så funderar på att faktiskt på lagom sömn denna natt så jag kan vara på topp imorgon. Det är ju faktiskt en möjlighet att sova, liksom. hmmm.
Fast först dusch nu tror jag, sedan lite franska (hade glömt!:O) och sen sova.

Imorgon ka jag klippa mig. ingen drastisk förändring väntas dock. tror jag.


bajbaj nu människor

diee

Halllåja.  Tisdag idag-  den 24:e mars faktiskt, vilket betyder att imorgon kommer mina pengar. Det gillar vi. Nästa gång pengarna kommer sen är den 25 april - alltså samma dag vi åker till bryssel. snacka om bra tajming. det gillar vi också.

Idag har det varit tokigheter i form av matteprov och uppstressning och panik. och misslyckanden vad gäller miljöprojekt. riktigt olikt mig att stressa upp mig och må dåligt pga sånt, men jag vet ju att det är för att jag känner att jag varit slapp och opepp och inte förtjänar att det går bra, som nån slags ond cirkel. Nerlugnad rätt snabbt iaf. Nu ska jag vara duktig och peppad elev och studera kroppens organ och matsmältning och sån skit. har varit borta från NK-lektioner och har inte varit så väldigt uppmärksam när jag faktiskt varit där heller måste jag erkänna. senare är det fiollektion som gäller.

kollar lite på kläder btw, suktar mycket efter denna klänning för 299kr:

Bubbleroom / H Klänning
Kuuul att den endast finns i storlek 40 dock : (
jaa, jag älskar långa blommiga klänningar, men det vore ju kul att slippa ha ett långt släp efter sig liksom. döö dåliga sortiment, dö.

svärmeriii


Moto boy <3


Håller på att skriva klart min recension av "fair fashion?"- utställningen för miljöprojektet, men det är så svårt att inte sugas in i youtube och bara flyga iväg i musikuniversum.

durundurundundun

Tjooo(lahopp) nu ska jag gå ch lägga mig. blev inga bilder idag, sorry.
Jag har sett Brideshead Revisited med min mor ikväll. stöööööört bra.
senare idag träffar jag min bästis, get it? senare idag liksom, hööhöhöhhö, jag är trött.

sova nu <3

springtiiime

Jaha så var det söndag Lördagidag då : )
 Jag har INTE riktigt haj på veckodagarna just nu känner jag, iaf inte min kropp eller nått, för söndagsångesten återkommer hela tiden fast det ju är lördag och jag borde vara på topp. jag har liksom en bra dag framför mig imorrn, vilket mitt undermedvetna inte tycks vilja inse. Lär få mig en trevlig överaskning imorrn när jag vaknar och inte behöver gå till skolan.
Men vadå, har man varit hemma sjuk och hafde studiedag igår så kan man ju inte riktigt hjälpa att det blir lite vajsing i huvudet, liksom.

Idag har jag hittills hunnit med en del faktiskt, känns skönt att för en gångs skull faktiskt ha uträttat flera saker på en dag. Jag har varit på stan med mami och letat mina fina skor som inte finns, och även koft min kavaj som faktiskt råkade finnas! :D väldigt väldigt glad för den faktiskt.
Jag har även njutit av en semla, varit ute i vårsolen och socialiserat mig med min fina lilla svarta hårtuss därute (läs: min kanin Molly)
Lite skrivet på miljöprojektgrejjen har det blivit också faktiskt. Nu saknas det bara att rummet blir städat!
Fast först ska jag och mami åka och handla lte mat.


återkommr kanske senare, tänkte försöka lägga upp foton på det jag köpt i klädväg och så senaste tiden, har ju varit dålig på det faktiskt.
Hoppas ni har en bra lördag! <3

scrat

Hahahahahah okej jag älskar Scrat också. Hur kan man känna igen sig i hans karaktär? det är galet, men man gör ju det!

den är grön, dom stack för två timmar sen

Tjolahopp där bloggen. Ligger i min soffa just nu och slappar som en galning. anledning? Sjuk. Eller sjuk och sjuk, om nån frågar vad jag är för sjuk så har jag ju inte nått direkt svar, men det brukar te sig så för mig. Jag vaknar och mår dåligt och det är liksom fysiskt omöjligt att gå till skolan. säger huvudet och magen iaf, men det liksom inte förkylningssymptom ellermagsjuka eller nått annat normalt. Jaja, jag har iallafall varit hemma från skolan. sovit mkt. haft söta vänner somundrar hur jag mår. Har sett Ice age. den filmen alltså, den bara äger så jvla mkt! Sid is my man<3




Hahaha och dronterna eller vad dom där fåglarna nu heter :') "om duu inte har skaffat mat inför vintern så skyyylll dig själv! skylldejsjälvskylldejsjälvskylldejsjälvskylldejsjälvskylldejsjälv"

Sa du nånting?


mjupp

Nej ok, timmen vr inte helt slösad. har varit duktig miljöskribent, höhö. fett skönt att få nått uträttat. Idagska inte vara dålig dag, bestämmer jag nu.

måndag

Hej blogg. Jag har absolut ingenting meningslöst att göra just nu. vilken jväla otroligt rolig dag alltså. Franskan börjar om mer än en timme. Kanske borde skriva på miljöskiten förstås, skulle jag kunna.
Helst vill jag vara hemma framför teven och äta massa glass eller nått. Eller ta en trelvig promenad (med kravet att det ska vara vårigt ute förstås).
det vill jag nu.

ps. jag ska berätta om helgen sen.ds

make love, not war

Fredagfredagfredag!
Idag har varit väldigt mycket chill för min del måste jag säga. skippade idrotten pga min förkylning vilket jag ju inte borde ha gjort insåg jag när jag fick två sms som informerade mig om att vi hade teori...Eheheh. Men då låg jag ju i sängen så jag skulle ju inte hinna dit anyway liksom. gud så synd. Eller ja, det var ju lite synd att jag missade boxningen för det är ju faktiskt stört kul, nyttigt för både kropp och själv liksom att få slå litegrann ;D
Resten av dagen bestod av en enda lång engelskalektion på vilken vi såg filmatiserningen av "into the wild". Väldigt trevligt, gillade filmen.
Emile Hirsch/Chris McCandless/Alexander Supertramp liksom...mmhmm :   )

Efter att vi slutat bar det väg hemåt , men jag träffade på Matilda och det blev en snabb tur i affärer med henne innan jag kom hem. inhandlade faktiskt en t-shirt med tryck, kan lägga upp bild sen.
Sen bar det iaf av hemåt och nu sitter jag här och halvtittar på let's dance med föräldrarna, haha. värsta fredagskvällen liksom. Nej men det är mysigt, m & p är så söta, de engagerar sig skitmkt i det programmet.
egentligen kan jag väl erkänna att jag finner det programmet ganska underhållande, man är ju dansare liksom. det är risktigt inspirerande med bugg, nångång ska jag gå en buggkurs! :D

Nu ska jag nog dra mig upp på mitt rum dock innan jag förstör mina föräldrars kväll med mina otrevligheter (förkylningen gör sig påmind i form av pms-liknande humör, kul!)

trevligt kväll folks!


Det finns rosor i snön...

Nyligen hemkommen. Hade MYCKET roligt med Fridu påväg hem. sääääger inte vaad, nanananaaanaa.

Thehehe. Nej men allvarligt. IMorgon är det torsdag vilket ju å ena sidan betyder att det snart är fredag, men å andra sidan betyder att man måste upp jättejobbigttidigt, ha franskaglosförhör och matteförhör. Vad det växande halsonda betyder vill jag helst inte tänka på.

Nu måste jag nog gå och lägga mig tyvärr. om jag ska överleva. Säger min fader iaf, och eftersom jag är en sån duuktig flicka så lyder jag självklart patriarken liksom. Inte för att mina ögon håller på att falla ihop. nope.
Huursomhelst så hoppas jag att du fått tillbaka din dator heel och bra igen nu Friduuuu om du läser det här. Och så vet du att jag älskar dig massa och längtar tills imorrn trots franskaskit och tidigorgonskit. Eftersom det är myys att vara med dig.

(haaha ok guud vilket ointressant inlägg för alla som inte heter Frida)

Btw, Emelie, Siim och Louise, jag hatar er. Ha det så @#%&£//#\# kul i spanien. Jag är inte avundsjuk.
                                                                      :)

tussitussitussitussilaaago

Hejj bloggen som är smått försummad. jag vet att mitt senaste inlägg var för lite förlänge sedan och att det dessutom var lite smått depressing. Men sånt händer, och det har ju faktiskt hänt en del sedan dess som jag inte pallar återberätta förstås, både trevligt och mindre trevligt. Jag tycker dock att det är värt att berätta att vi hade beeptest på idrotten i fredags morse som jag var så jvla orolig för. har gjort det en gång liksom och det tror jag knappast gick så bra. framförallt har jag alltid varit så jvla dålig på den psykiska delen med idrott, jag kan inte pusha mig ordentligt. Men den här gången gjorde jag det, med en hel del stöd från Becka (som var awesome-duktig och klarade mvggränsen galant). Själv uppnåde jag faktiskt vg-gränsen 9. Så kan man ju förstås tänka att vg inte är värsta grejjen och att 9 inte är skitbra kanske, men jag själv kände mig så jvla bra efteråt, just för att jag faktiskt var helt knockad ett bra tag efter och var torr i halsen resten av dagen. Det tydde ju på att jag verkligen gjort mitt bästa. Att det inte är meningen att 9 på ett beeptest ska vara årets prestation är ju en annan femma :)

Just nu sitter jag bara och tänker på hur jag vill att det ska bli vår nu. blir så galet trött på att vakna upp och se ett vinterlandskap breda ut sig utanför fönstret. Jag vill ju ha blommor vid vägkanten, liksom. Och kunna gå runt i tunna jackor och skor så man får visa upp sina fina blommiga klänningar och söta kjolar som man inhandlar om man har pengar. (Ge mig pengar också, tack).
allt blir så mycket roligare på våren ju.
 VIVA-Floral Print Canvas Shoe     KYLIE Bow Flat Shoe
Vill använda sötafinavåriga skor. Inte klumpedunser.
btw så köpte Fridu ett par pumps som var to die for i lördags. Om inte annat är det värt att det blir vår bara för att de ska kunna användas, underbara är ordet (mhihi right Fridu?)


Nu ska jag hoppa in i dushen och sedan kanske sova? känner att jag håller på att bli förkyld och jag vill ju inte bli sjuk på riktgt.

Snällagodegud låt mig slippa vakna upp till snö imorrn.


trasselgubbe

Hej där. Det här blir nog inget roligt inlägg inte. Jag mår konstigt just nu,och dagen har varit konstig.
men jag har tagit mig en promenix över enskedefältet och fått upp massa minnen vilket är rätt mysigt och välgörande. sett intressanta personer har jag oxå. det är nånting med mina små promenader, man känner sig alltid lite lugnare eller nöjdare etc när man kommer hem igen efter!
Men ja, idag inleddes inte dagen bra eftersom jag kom massa försent, dessutom hade jag ju en bestämd känsla av att dagen skulle bli dålig, inte föraning liksom utan...jaa, den var redan dålig för jag mådde dåligt och självförtroendet var i botten. men det är alltid lite bättre när man träffar snälla människor i skolan såklart. man blir ju distraherad iaf.
men det var fortfarande så att jag satt och typ höll på att börja gråta på naturkunskapen, och jag visste liksom inte ens vad det var som fick mig att känna så! det var rätt jobbigt må jag säga. Fast min räddning kom i form av Frida, som alltid är så bra på att se och vara gullig. Det räcke liksom med att jag sa att jag hade en dålig dag och hon frågade varför för att ögonen skulle tåras och gråten kom. det här var på lunchrasten så vi tog en promenad och jag fick prata. Fridu är verkligen söt som tar sig tid att lyssna på mina problem som i mina öron ter sig rätt löjliga. Det kändes självklart redan mkt bättre efteråt.

fast av nån anledning så började den jobbiga känslan smya sig tillbaka på vägen hem sen...det var då det blev en promenad, och det känns en gnutta bättre. men det är som en ond cirkel för jag bara känner hur jag trasslar in mig i saker och gör det värre för mig själv. och ja, jag har lyckades dissa becka också på lunchen och i min förrvirrning så lyckades jag inte ens få iväg ett sms i tid. ser ni min fina onda cirkel? neej, nya tag i morgon får det bli. inget vakna upp och befinna sig på botten på en fredag.
jag ska snart sticka till dans, vilket förhoppningsvis fungerar som terapi, det är det som brukar vara det fina med dans, det är bra för självförtroendet!

ja det blev ett rätt personligt inlägg, men jag har ju dels fått erfara hur välgörande det kan vara att prata elternativt skriva av sig idag och dels så känner jag att mina problem ändå inte är så stora som det känns just nu...så okej om hela världen läser (vilket jag ju vet att de inte gör), folk borde ju veta hur det är med dåliga dagar.

annuu & fridu istheshit

Hallåååå där, kolla in denna snygga blogg
 (självporträttet av mig på headern är snyggast!)

btw så har vi självironi. är möjligt att det bör förtydligas? fast nu kanske jag liksom sjunker i status några nivåer för att jag känner att jag måste förtydliga det. så skit i det. vi har inte alls självironi, det ligger ingen interngrejj eller nått skämtsamt bakom namnet.vi satt inte heller och gapskrattade under tiden. neppp.
>.<

godnatt

jahhpp

Jag skulle ha slutat för typelityp en kvart sedan. Najjs, för jag och Fridu (och nog några till strax efter?) fick gå hem tidigare och jobba hemma. eller ja, om jag har jobbat är ju kanske en fråga som ej bör ställas, men jag har trots allt precis kommit hem. Imorrn ska vi ju till Miljömagasiets redaktion för vårt miljöprojekt, för att få handledning och så. Därför kanske jag inte har så mkt att göra innan jag har fått diskutera lite med dem hur jag ska skriva min text. Vi ska nämligen i grupp göra ett ungdomsuppslag till miljömagasinet och kan faktiskt eventuellt bli publicerade i tidningen, ett riktigt kul projekt om ni frågar mig!

Nu ska jag gå och äta massa gott, tårta som är kvar från i söndags (hehe gammal tårta is the shit) och choklad som (!) syster köpte till mig :))
Gud vad jag jobar hårt här alltså....
(Jag ska faktiskt plugga. hårt. efter fikandet alltså)

Taiwans huvudstad heter Taipei

Nu är jag typ klar med datakunskapen, yaaay!
Nu ska jag ta en liten trevlig promenix i enskede och sedan köra historia och läsa om england och frankrike under 1600-talet. tjiho. Det är väl inte så farligt lilla anna? Promenader är trevliga och historia är typ bästa ämnet vi har just nu. (Kanske franska också, det är väldigt trevligt men desto mindre relevant just nu)

Såpbubblor

jag tror jag tappar greppet. Eller nej, alltså det känns som att jag håller på att återfå greppet rent allmänt. Ja det gör det.
MEN. Jag tappar greppet om pluggandet. Datorkunskapsskiten går skiskitskit, jag känner mig så dålig, jag har inte lyckats slutföra de senaste papprena med uppgifter. Jag har sagt att jag inte är klar och att att jag ska göra dom och skicka. Att jag faktiskt kunde GÖRA det också har väl inte riktigt slagit mig in förrns nu, nu när jag inte kan för att jag tydligen har skickat dokumentet i fel format (jaa, bra datorkunskaper som ni ser, här äger vi på filhantering) och för att datorn dampar och den jag nu tvingas ha verkar ha bestämt sig för att totalt dissa word. Tja, jag antar att jag förtjänar det för jag har dissat datorkunskapen rätt mkt senaste veckorna. Men äääääääääschh.

Som sagt, tappar greppet om pluggandet. Vad tänker jag med liksom? så hemskt är det inte med pluggande att det är värt att skjutas upp eller rent av skitas i. nopelinope, jag tycker ju att pluggande kan vara trevligt, jag gillar kunskaper. Eller? Jag gjorde det iallafall. Nejjj, jag får helt enkelt ta inspiration från Fridus senaste sms (ja min lilla söta du, det inspirerar, önskar bara du hade rätt)

Om nån undrar över rubriken så är den lika random som den verkar. Jag snubblade över snooklåten med samma namn och bara insåg vilket fint litet ord det är. såpbubblor. såpbubbla. mhihi. Ibland önskar jag att jag var ordkonstnär och kunde använda alla fina ord.

nu ska jag skriva om zip-filer, ciaoo!

19 years ago...

Ett liiitet inlägg tillägnat syster som fyller år idag!
heeela 19 år?Herregud min skapare. Inte för att det gör så stor skillnad, för hon är väl inte den mest mogna i min bekanstskap eller så, men ändå, på pappret liksom.
grattis syster<3

om typ 2 och lite mer timmar komer massa folk, släktingar och liknande. ser framemot det! Jag tycker om min släkt faktiskt.

bajbajjj, nu ska jag gå och göra ntt ovettigt.
trevlig söndag!

RSS 2.0