lääääänk

Min syster tipsade mig om en sida där man tydligen kan tjäna ihop presentkort till olika klädaffärer genom att besöka hemsidor och göra erbjudanden etc. Har hört av många att det faktiskt funkar, så gå in här och bli medlem så ger ni dessutom poäng :)
llalala jag spammmmar jättefint :D

(linnnn du är dummm)

happy birthday jesus

Orka sova till halv ett på juldagen. ooorka att mina föräldrar aldrig väcker mig och sedan klagar på att jag sover förlänge. ok visst det ääär mitt ansvar i guess, eheheh. men ändå liksom :)
Min mormor kommer snart. Jag måste äta frukost...eller lunch? nånting.
tjupp tjupp!


Joyeux nöel, merry christmas, god jul!

Juuulafton idag, good jul åt allla!
kalle anka har tittats på, jullunch har ätits, knäck och ischoklad +lussebullar etc likasååå.
Nu saknas bara tomten. Kommer nog snart tror jag.
vi har en stooooor säck med julklappar och allting är jättefint efter massvis med mysigt julstök. Granen står bredvid mig.
det är en rätt kort men fluffig gran. En Kalleankagran som vi kallar det. Ni vet, en sån där fin gran de har i de tecknade filmerna, som är så tät att man bara ser grönt fluff:)

NUUU ska julklappar delas ut. TOOMTEN! :D


pluuuuugggishhhhlugggissshhhh

puuhpuuuhpuuuh, naturkunskap är inte roligt och det är kaaaaoooos att ha en massa msn konversationer om det på en och samma gång *torka svett ur pannan* .
sliiitigt detta, men jag tror att det kommer gå bra. alllllla är superduktiga och ni kmr klara provet galant *peppa resten av klassen som oxå har panik*.

Naturkunskap är inte favoritämnet i SI1 om man säger sååå.

vittuuuu(la)

Huuuuur ska man kunna skriva en analys på 250 ord? Visst att den inte behöver vara jättedjupgående, men man hinner ju för **** knappt presentera ämnet på typ 1/5 A4. dampelidamp.
För tillfället analyserar jag huruvida Matti (populärmusik från Vittula) hade en lycklig barndom.

http://www.musicbay.se/ao/bilder/popularmusik.jpg

mihih

Jag gick preciiis uuupp. Det var väldigt skönt att kunna sova länge även om jag satt uppe rätt sent igår. Inte för att det var ovanligt sent - jag har blivit mkt dålig på att gå och lägga mig i tid.
Huuursomhelst så var det bra för mig att få sova, och nu ska jag mixa ihop nånslags brunch innan jag beger mig till den första och enda lektionen - Naturkunskap kl. 12.40.
det är såkallad kompletteringsförmiddag och jag har inte missat eller failat något prov sååå sovförmiddag it is!

imorrn kväll åker jag och min kära familj till västerås. Det kanske är stört men jag längtar faktiskt lite...även om det är farmors begravning dagen efter. Jag tycker om begravningar - alltså, jag vill ju helst behöva gå på så få som möjligt, men när någon dött så är det skönt att gå på begravningen tycker jag, och det betyder mycket att få träffa andra människor som också har mist personen i fråga osv.
Dessutom kmrdet ju massa släktingar som man tycker mycket om men aldrig träffar!

men tjupp tjupp, nu ska jag göra omeletttt.

lalala jullov =)))


1Dec 08

Jahupp, så var det december helt plötsligt. Jag har inte riktigt insett att jag borde ha sprat på mitt studiebidrag till julklappar. eheheh. måste tjäna pengar tror jag. Jag älskar ju att köpa julklappar, speciellt när det blir bra. då behövs money. oh crappy.

meeen hursomhelst. jag är en mkt dålig bloggerska. Har väl en del att berätta, och en hel del att inte berätta om man säger så. men vart börjar man? folk är ju inte intresserade att läsa allt som händer mig.
Men jag kan ju berätta att min älskade farmor, Ingvor Källeskog, har gått bort : ( jag vet att jag för ca ett halvår sen skrev om att hon hade lungcancer, och man kan väl säga att det var det som tog hennes liv, men inte riktigt, för hon fick dö i sömnen istället för att kvävas. det är jag faktiskt väldigt tacksam för. Jag beundrar min farmor väldigt mycket för hur bra hon har klarat sig den här sista tiden, hon var den sötaste och tuffaste lilla tanten som någonsin funnits.  Hon var sig själv in i det sista, även om hon blev svagare och svagare fysiskt. Hon kunde knappt äta och blev andfådd av allt, men hon höll modet uppe. söta, söta farmor.
Var i hennes lägenhet i lördags, och för er som inte kände farmor så kan jag säga att det som kommer ges bort därifrån till stadsmissionen kan förse hela africa med mat ett helt år. Och trots det kommer lika mycket slängas och lika mycket behållas (ärvas av oss släktingar). puh puh puh.

just nu borde jag sitta och göra historia, men jag har andra saker för mig. saker som känns mkt viktigare just nu, faktiskt.
det dumma är att när jag faktiskt inte gör något vettigt eller viktigt så ägnar jag mig inte åt sånt jag borde. stupid stupid men så fungerar jag.


Jag tror att anledningen till att jag älskar julen är att den symboliserar allt det lyckliga från min barndom. älskaälska nostalgi.
((jag har en pippireflex som halsband. ytterst modemedveten var jag också))

RSS 2.0