aii carambaa

Ingen blogg på några dagar. hoppsansa. men idag har varit en fin dag. döööööödlig trötthet tidvis utan anledning, men allt sånt är så fint bortglömt såhär till kvällen. för min del avslutades dagen med afrikansk dans. Jag har inte skrivit om den tidigare men det var andra gången och det är så obeskrivligt kul. frigörande. pepppppp.

Men nu sitter jag här i pyjamas och tänker göra något åt tröttheten. Dock tycker jag vi avslutar denna lilla måndag med kloka ord. kloka ord från en annan bloggare som jag inte känner men som råkar heta Ulrika, och som nyligen skrev ett så fint inlägg. Som jag bara kände mig hemma i (Jaa, jag ville typ bosätta mig i texten).
LÄS. hela. :)

hurrayayay för mejejej

Jag har visst inte varit utanför dörren  idag. hoppsansa!
så kan det gå när man har en seg dag.

heyheyhey...

..good day! Idag är inte en dag av fysiskt välmående för lilla anna. obehaglig huvudvärk och med det trötthet och surt humör. brukar inte få nån huvudvärk som inte kan tacklas med lite piller liksom, men idag har den bestämt sig för att hänga med ändå. Det var ju roligt för den. mina föräldrar verkar ha märkt att det är en salgs huvudvärk jag inte brukar ha, och har börjat inspektera mitt knäveck. där jag fick en fästing under båtluffen alltså. det gör ju mig på jätteglatt humör. Borrelia igen, hurra! fast jag tror inte det är något sånt. ibland har man envis huvudvärk, eller så har jag helt enkelt fått svininfluensan eller nått annat roligt! :D
haha seriöst, detta är inte glada tider för en hypokondriker.


dreaming out loud

Snubbla fram genom skogen
stockar, stenar, gropar, inga stora hinder
Kommer man framåt?
Sätta sig på en stock och se sig omkring
ta in vy, doft, omgivning
mörka träd mot ljus himmel
man uppskattar alltför sällan.
Snubbla fram genom skogen
sten, stock, sten, stock, grop, sten
men kommer man framåt?


Det är nått med mig just nu. Jag är mer inspirerad än på riktigt länge. vetinte om det är sommarlovet i allmänhet, eller vad, men senare tid har...förändrat mig. Vilket ju låter drastiskt men det är det inte. den jag är, är ju inte förändrad. alls. mer mitt sätt att se på saker, uppfatta tillvaron. jag kan inte sätta ord på det så dont even ask, det är ingen stor grej egentligen men jag bara liksom..är lite fascinerad. och att jag är inspirerad...brukar jag inte bli mer inåtvänd när jag är inspirerad? är jag det nu? jag vet inte. Jag tänker så mycket på dej nu såhär på sistone framförallt. och nej, det handlar inte om något romantiskt här. mitt kärleksliv existerar inte nånstans förutom i mitt huvud, så som det alltid varit och så som det uppenbarligen ska vara. men jag tänker på dig och får upp minnen och jag känner mig tillfreds men ändå inte. det k'nns som min tillvaro just nu. inspirerad. tillfredsställd. med mig själv. tillfredställd i allmänhet. Men ändå inte helt.
perhaps det är så det är och ska vara för att inte tillvaron ska bli supertråk. vad vet jag. jag klagar inte egentligen. bara funderar.

Fast hjälp mig med min novell är du snäll, gud. jag riskerar att skriva nästa twilight. och då syftar jag inte på världsucce-framgångsgrejset liksom, utan "kvalitén". Uäh. det finns nog för mkt kärleksliv instängt i mitt huvud trots allt.

lufftuffknuff

Joppps, jag är hemma igen sedan några dagar tillbaka. har ju föga förvånande inte riktigt orkat skriva i denna lilla blogg. men nu gör jag det! Såå, vi kom alltså hem från båtluffen i söndags och har börjat skolan nu.

Båtluffen alltså. Bland de bästa erfarenheterna och ja, bland det bästa jag varit med om. myyckkket roligt, givande, hmm...äventyrligt (tro det eller ej man kannn få äventyr i stockholms skärgård!). Och bästis. mycket bästis, vilken ju gjorde hela resan förstås. Tryggheten genom hela från plats-till plats-grejen. Och ja, vi skulle ju liksom i princip inte vara vid liv om det inte vore för varandra. Hehe. Nog om det kanske. Men braaaaaaaaaaaa resa. fiiiiiiiiiiiiiin natur. Fiiiiiiiiiiiina minnen och mååååååånga skratt. och så himla invanda vid naturen och den sortens omgivning var vi att vi liksom vandrade in i skogen i nacka igår och satte oss.
Jag skulle ju kunna berätta så mkt mer förstås. eller kanske inte? frågan äär om alltså. om jag skulle kunna ge det rättvisa. Fridu, om du läser detta, är det värt att berätta...t.ex. tyskincidenten? jag är ju inte världens skickligaste alltid på att återberätta historier sammanhängande (hähä. way to go, blivande författare)

<3




Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag

se på luffarn som går där på vägen...

Nuu, nu är det endast några minuter tills jag måste vandra iväg mot tunnelbanan. Haha. Jag har ryggan på ryggen och har (ännu) inte mosats under dess vikt. Skorna sitter på, liksom "Utrota hungern" - tröjan. Riktig hurtbulle och friskus känner jag mig som! och det känns feeeettt bra. Jag ska ut och båtluffa liksom. Najsigt.

ha det bra nu dessa dagar folk!

life is beautiful for sure, 'cause i love everybody here

Idag är det packande som gälller för mig. Inte bara, men packas måste göras!
däääärfööör att......Jag och Fridu drar och båtluffar imorrn. Jag minns inte ens om jag skrivit det i denna lilla blogg, men så är det iaf. Ska bli väldigtt roligt och myys. bra avslutning, och awesome sysselsättning medans typ halva sveriges befolkning börjar skolan denna vecka. Heeehe.

Vi har köpt waxholmsbolagets båtluffarkort, och imorrn bär det av från stockholm till Grinda. Det är lite svårt att packa dock faktiskt, var ett tag sen man sist var på skolresa i skärgården liksom...och nu ska vi dessutom åka runt ett par dagar. den stooora ryggsäcken verkar helt plötsligt inte lika stor längre liksom. Och så ska den inte väga alltförmkt heller.

men jag är hursomhelst vääldigt peppp nu. och jag älskar spotify som jag äntligen lyckats få. just nu lyssnar jag på Athlete och dom är braaaa och spotify är braa och musik i allmänhet och BÅTLUFF äger!

yes sir

Idag när man går utanför dörren tycker jag att det känns som höst i luften. litegrann iaf. Jag vet inte vad jag tycker om det faktiskt. men jag tror att det iallafall har att göra med att luften har en sorts svalhet, liksom vinden som får löven att rassla på träden. Fint väder är det dock, och det är ju bra! Jag tror inte jag sörjer avsaknaden av sommarhettan faktiskt, vi har ju itne varit svältfödda på det senaste veckorna direkt.

Hjärnstopp

Nu bjev jag tjött igen

"

För första natten på länge störs inte min nattro av dunkande musik som hörs ändå här borta i enskede gård. Och här sitter jag alldeles vaken. Så kan det gå. Men planerande och packlisteskrivande mitt i natten är ju faktiskt mys. Jag är inte halvdöd som jag var för ett tag sedan längre.i'm rather enjoying myself, trots att jag lovat komma upp hyfsat imorrn. Heehe.

Dock har jag hakat upp mig och nästan fått kändiscrush, nått jag hataaar att jag jämt får. en sida av min nördighet jag skäms lite för. eller nejdå. men det är lite patetiskt, men det får man väl vara. kan inte sluta kolla på den där traaaiilllerrrn iaf. mehehehe.

Ps.rubriken är tillägnad fridu<3. väldigt fin gest eller hur? 8) Ds.

Musikförelskelse



Jag förstår inte hur jag kan ha glömt bort Travis sen typ 3-4 år tillbaka. När jag lyssnar på dem nu får jag samma musikförelskelsekänsla som jag brukade få back then och som jag saknat så mkt på senaste tiden.

Ps.

((Det regnar...))

JAJA, skit i´re då

Jaja, där ser man, bloggen har ingen lust att låta min header vara normal storlek. då får den väl vara trjurig då, jag bryr mig verkligen inte om att jag typ suttit sedan jag vaknat och försökt. Nejdåå. Ont i ryggen har jag verkligen inte heller. absolut inte.

*inte bitter*


Jag ska iallafall äta lunch nu, om nu kylskåpet har lust att ge mig mat!

Nej okej, seriöst så är jag på rätt bra humör idag. Haha. Fast hungrig är jag, och tkr att bloggen är lite småtaskig. någon som är hajpad på sånt här kan ju få lämna en liten kommentar om den villl :). Fast det blev ju iaf nånting. Nu måste jag bara hitta en finare bakgrund.

mupp


Happpppppy birthday!

Idag är det min bästavän Fridas födelsedag! hon förtjänar världens bästa dag. tänk vilken tur att hon föddes för 17 år sedan liksom? ÄLSkade bästis du är bästbästbäst. Jag älskar dig. hur får man ett sånt här inlägg att inte bli fjortis? men vadå, ´jag kan inte uttrycka mig normalt. Du är awesomeast. haha. och GRATTIS på födelsedagen Fridu!

Percy Jackson


Mehihihihiii. Första trailern till filmatiseringen av bok number one i Percy Jackson - serien. Den gör mig glad, men jag vet inte om jag ska älska eller hata att han är söö-öö-ööt. och att han är lika gammal som moi. alltså kanske en aning för gammal att spela tolv år? Hehe. Men men, Chris columbus är regissör, samma man som gjorde de första två Hp-filmerna alltså. Och han var ju rätt bra på att behålla stämningen iaf, i filmerna.

Okej, folk kanske inte har koll på bokserien och jag vetinte om jag borde försöka beskriva den. Barn - och umgdomsfantasyserie har inte en så väldigt imponerande effekt, kan jag tänka mig. men det är väl som när man försöker förklara för någon som har fördomar mot Harry Potterböckerna - det går inte. Har man inte läst böckerna så har man inte. För övrigt är "barn och umgdomsböcker" (om man nu TVUNGET ska sätta sådana etiketter) som är såpass välskrivna och skrivna med glimten i ögat och träffsäkerhet - ja något av det bästa man kan hitta. Just för att de inte riktar sig till barn som om dom var dumma, eller helt enkelt inte har samma kvalite som vuxenböcker. Det vittnar liksom om K-V-A-L-I-T-É.  Men anyway. bra bokserie. Älskar den. Slår sjävklart inte böckernas böcker förstås.

AndOnAndOnAndOn...

Det är weird ibland hur man kan uppskatta människor man trodde att man inte kunde uppskatta mer ännu mer. (hehe makes sense?) men ja, alltså. det är inte som att INTE alltid uppskattat some people stört mkt. MEn jag inser liksom att jag uppskattar "dom" ännuuuu mer nu. då blir jag nästan lite arg på mig själv för att jag inte uppskattat dom lika mkt som nu Allltiiid. men jag har ju trott att jag uppskattat dem så mkt som man kan uppskatta någon. alltså lär jag uppskatta de mer och mer i fortsättningen också. mendå borde jag uppskatta dem ännu mer nu också för de förtjänar att uppskattas så mkt som det baraverkligenpåriktigt gåååår. Hahaha sär. vilken neverendingcirkel jag hamnat i nudå.
Tehehe. men slutsatsen är att jag är glad för betydande människorna i mitt liv som jag ständigt älskar mer och mer.



gulligull på er, Haha

tjoo

Snart kommer  becka till mig. vi ska kolla film och mysa. vilket är awesome.
Vi har egentligen knappt snackat på två veckor, sen hon åkte från västkusten...vilket är dåligt. men eftersom jag får återse min kära vän ikväll gör det ingenting.
Det var det som var intressant att berätta idag, haha. mina dagar är hyffsat händelselösa, eftermiddagarna och kvällarna brukar vara bättre. men ja, säg nån som inte går och dräller på sommarlovet liksom? så det gör ingenting.

laaaa.....lalala. laa.

Att lägga ut foton på Fb är ganska najs. vips så har man 20 notifications med folk som kommenterat och grejjs. Tihi.
fast jag var galet slarvig häromdan och trollade bort halva sommarens bilder. övernattning på Grötö bla. Buhuu.
Men! Det gööööööööööör ingenting! (Hahah Fridu)
I'm kind of happy now anyway.
För övrigt tycks jag inte ha så väligt mkt att blogga om just nu. Och det beror inte (helt och hållet) på att det inte händer så mkt. faktiskt. Jag är lat. Tro det eller ej!

RSS 2.0