Juleljus, ljuleljus, ljulejus


Nu när det typ i princip nästan är juletider (imorrn är det ju iallafall första december liksom) så behöver jag ett stort förråd av stearinljus, känner jag. Jag bränner upp dom på nolltid. Vet inte hur miljövänligt det är? Tåls att tänkas på, för å andra sidan har jag mindre elektrisk belysning, och det är väl iallafall sämre för miljön?

Hmmm. Jag tänker inte sluta med mina ljus iallafall. Om Grinchen är julhatare så är jag grinchens motsats känner jag. Himla myyysigt är det. PLötsligt är inte vintern så grå och trist längre utan stämningsfull.

Nu ska jag spela stämningsfull julmusik på fiolen, och sedan läsa lite cosmopolitan, tror jag.

:)





Narcissism




Min helg har varit och fin och mysig. Och gått litegrann i gult och rött. Och manlighet har den varit fylld av också. Men det får jag berätta om senare, för bilderna från Emelies härliga Herr-middag befinner sig i någon annans kamera just nu. men här kommer lite helg:




Ny Gul klänning från VintageMarket i Skrapans källare. Jag tyckte den
var finfin ihop med mitt nya halsband :)



Idag var jag och Fridu på julmarknad på Stortorget! Det var juligt och mysigt.
Inget blev inköpt men det gööör liksom ingeeet. Vi fotade dock varandras..öh, kameror! ÄLskar bilden på min kamera som är tagen av fridas kamera som jag fotar här. (Blev det rätt nu?O.o)


Yes, jag och min gula klänning tycker om att synas! Här är "vi" och glöggen. Mehehihe.
Det är ju första advent liksom. Jag är lite töntig, men jag är sån julfanatiker. På ett
sentimentalt och nostalgiskt sett. Julen är traditionell, punkt slut. Tillbaka till barndomen liksom.
myyys.


Nu tändas tusen juleljus... Det blir hemtrevligt och mysigt i fönstren nu.
Great tycker jag.

La premiere chandelle


Glad Första Advent! Åh vad mysigt. åååh vad mysigt!
Julmarknad, ljusslinga i fönstret, julmusik på fiolen och på datorn. Dimma utomhus och franskaverb.
Underbart!



Berättar mer om  allt mysigt trevligt som hänt sedan fredags senare. Nu måste jag städa mitt adventsfina rum!

Barbiegirlzzzzz

Heeeeeeeeeej!

Nu sitter jag här med fridu på min rygg,tihihihi. hehe. Vi har precis kollat färdigt på vår jätteläskiga (hehe) film :)
Den tyckte vi om. Nu är vi fnizzz,,,iga.


Fredagsmys



Och så lite presens också. Nu sitter jag med stearinljus och har hög mysfaktor. kluddrar och klottrar på papper. räknar pengar och annat trevligt. Ikväll kommer finaste Frida hit. VI ska se på film. Småhemlig film. Intern grej.

Imorrn är det Herrmiddag som gäller. vad det betyder kan man fundera på. eller så vet man precis. Spännande och fint ska det bli iallafall tycker jag.

Torsdagsmys


Sockersöta Rebecka på väg hem från dagis. Hon mån se ut som en liten ängel men är alltsomoftast en ulv i fårakläder. Men jag älskar ju ulven också. Hon är så oförstörd. Och en liten minimig ibland.



Hammarbysjöstad är fint i mörkret. Men svårt att fota.


Sleeping beauties

Lång dag. 
Hej.
Trött. barnen sover. föräldrarna kmr snart. trögt tangentbord.

Goderafton!

Morning sunshine

Godmorgon!

Snart ska jag springa ner och få i mig lite frukost. Är påklädd och nästan klar förutom det, men vi får väl se, jag får nog bråttom till slut ändå. Brukar bli så.

Idag blir en låång dag. skola, utvecklingssamtal och barnvakt mellan 15.00 och 21.30.
Ingen dans idag allltså. Puh.

/A

Fnissattack

Msn-konversationer med fina vänner är ju lite lurigt ibland. Lockar till vansinnigt skratt. i ensamheten. Så att man sitter ensam i sitt rum och skrattar högt.

Det är vackert också.





idag har jag...

Gått upp i tid
Ändå sprungit till tunnelbanan
Grattat fina 18åriga Tora
Plingat på fel hus
Ätit amerikanska pannkakor
Inte haft beep-test
Gjort charader
Tuggat i mig kolasnöre
Hoppat (trasig) säck
Bondat

Nu känner jag att jag borde...


Städa skrivbordet


Resten av rummet


Göra Franska... eller samhällskunskap

Ellller kanske...


...Bara göra mig en kopp te.


Big sigh

Puuuuuh. Hemma efter jobbig dag! mycket jobbig dag. Puh. 
 
Eller jag har ju egentligen varit hemma i nästan 1,5 h men ändå. Det enda jag velat ha idag är ledig tid. det var tyvärr inte vad dagen erbjöd. Men nu är jag fri resten av kvällen iaf.


Detta har räddat mig idag:

NU....

Ska jag till staden och träffa bästavännen. Ikväll ska vi på bio. MYS!

Update: Fint att halva meningen försvann. sådär ska det va!


Du och Jag och Augustikväll


roddtur och kvällsdopp








Vi hittade ett övergivet ställe


Med en övergiven hatt



Och älvorna dansade.










Doesnt suck

Här sitter jag en Lördagseftermiddag och tuggar på tuggummi med hallonsmak, pratar med Fina Frida och bokar biobiljetter. Lyssnar på musik.
Idag blir nog en mysig dag. Hittills är det det - trots att jag inte gjort så mkt. Men ikväll blir det barnvakt! spännande och se hur jag hanterar dom små barnen vid sovdags. Och hur dom hanterar mig. Det blir bra det.

 
Idag är lite av en kännasigfindag.


det man ska göra när man behöver avslappning
är att tända ljus i badrummet, släcka lampan och ta en
VARM dusch. Ja, om man inte har badkar förstås.



Ni är fina.


Hej vänner som eventuellt läser denna blogg

Just nu önskar jag att jag hade en roligare blogg än såhär. Min blogg är ju så tråkig så jag dööör. Inte för att jag någonsin (troligen) tänker vara någon ambitiös bloggare, men när jag nu skriver ett inlägg sådär en gång var tionde år så kan jag ju skriva lite mer personligt? Min blogg är så opersonlig så den borde bli förbjuden. Jag gillar inte opersonliga saker. Personligt ska det vara.

En personligare design kunde hjälpa. men det lyckades ju sådär förra gången (resultatet - en miiiniiiheader - ser man ju ovan)

Mehe. Vi får la se vad som blir av denna såkallade blogg.



Fina.


Just another manic wednesday

idag är inte vilken dag som helst. Det är onsdag. Inte för att det är det som gör den speciell alltså. onsdag är det ju var 7.e dag liksom. Men det är inte var 7:e dag som min syster flyttar. Det vore ju lite hektiskt om det vore så, för henne menar jag.

Hursomhelst så bär det av med henne till en liten etta i Flemmingsberg ikväll. Det tycker jag är ytterst sorgligt. Jag är i förnekelse om att hon inte kommer att bo hemma nått mer om man säger så. Även om det är roligt för henne och allt. såklart. Och nu har jag en etta if lemmingsberg jag kan våldgästa när jag har lust. (inte för att jag tror jag är välkommen att våldgästa när jag vill, men ändå).
Jag ska iaf försöka klämma in mig i bilen när flyttlasset går om en stund. :)))


Frida bloggar

Hehe, Hej Annas bloggläsare, det är Frida som bloggar här ikväll..
Den inspiration jag nyss tyckte infann sig tycks ha blåst iväg och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om.

Anna/Annu/Nuni/Nuna/Loppan/Annur/Annshu/Busekorv/Annsh/Busbästis, dvs min fina bästa kompis (kärt barn har många namn…), är på afrikansk dans och shake:ar loss för tillfället.

Så snart vi får tillfälle ska vi (underförstått: =Annu och jag) spela in några låtar tillsammans, igen, vilket ska bli väldigt roligt!! Andra planer vi gjort upp är väl bl.a. tågluffen i sommar, 1 månad tillsammans ute i Europa med möjlighet att göra precis vad som helst… Och förstås den lägenhet vi ska flytta ihop i tillsammans efter gymnasiet. Mysiga planer. Vi två i en lägenhet liksom. Kan bara bli perfekt! Våra pojkvänner får hålla sig tillgodo, de kan vi ju bo med senare.

Härnäst är det prov både för mig och Anna, i olika ämnen dock. Mindre mysiga planer förstås.

Jaha, what else ska jag skriva här i Annas blogg?!
Kommer inte på något, så bye for now.









/Frida.


Nice med Nice!


Gissa vart jag ska åka i april med franskan? En vecka, med kompisar och franska studier och säkerligen allt möjligt trevligt?

J'irai à Nice!

Franska rivieran. Har hoppats på det ett tag nu men det är äntligen klart att det blir såå. My fellow SI2or som åker är Vitri, Tora, Lise och Olivia. NAjsiiiigt! 




Söderläge


Söderläge


Hej världeeen

Ibland händer det att datorer dör. det kanske ni har varit med om. Det kan innebära saker som är bra = man kanske skaffar sig ett riktigt li, sparar tid, energi (både sin egen och jordklotets), man återupptäcker telefonen. Men det kan även innebära att man inte kan blogga. eller kommunicera lika lätt. un peu disturbing. nu är min dator i högsta grad levande dock!

Idag har jag lekt fotomodell, fotograf (porträttfotografering på foto A), halvt strippat (framför kameran!), haft omkastat schema, brandövning och textkritik. vilket ju var rätt trevligt. alltihopa. förutom brandlarmet som kom väldigt olägligt dådå. Efter skolan hade jag sällskap med bästisen en bit, sen blev det också en ensam tur till bibblan, dock glömde jag flera böcker hemma.... typiskt mig? Åh men juste. Jag fick en fin liten räkning från nackas skolbibliotek också...väldigt välkomnat!

Tittade in på Beyond retro när jag var i stan...och det blev en mysig,stickad röd tröja med pärlbroderier. Så nu sitter jag här och ser ut som en julgranskula. Mys!

Snart ska jag äta och sedan bege mig till danscenter !


goderafton


RSS 2.0