springtiiime

Jaha så var det söndag Lördagidag då : )
 Jag har INTE riktigt haj på veckodagarna just nu känner jag, iaf inte min kropp eller nått, för söndagsångesten återkommer hela tiden fast det ju är lördag och jag borde vara på topp. jag har liksom en bra dag framför mig imorrn, vilket mitt undermedvetna inte tycks vilja inse. Lär få mig en trevlig överaskning imorrn när jag vaknar och inte behöver gå till skolan.
Men vadå, har man varit hemma sjuk och hafde studiedag igår så kan man ju inte riktigt hjälpa att det blir lite vajsing i huvudet, liksom.

Idag har jag hittills hunnit med en del faktiskt, känns skönt att för en gångs skull faktiskt ha uträttat flera saker på en dag. Jag har varit på stan med mami och letat mina fina skor som inte finns, och även koft min kavaj som faktiskt råkade finnas! :D väldigt väldigt glad för den faktiskt.
Jag har även njutit av en semla, varit ute i vårsolen och socialiserat mig med min fina lilla svarta hårtuss därute (läs: min kanin Molly)
Lite skrivet på miljöprojektgrejjen har det blivit också faktiskt. Nu saknas det bara att rummet blir städat!
Fast först ska jag och mami åka och handla lte mat.


återkommr kanske senare, tänkte försöka lägga upp foton på det jag köpt i klädväg och så senaste tiden, har ju varit dålig på det faktiskt.
Hoppas ni har en bra lördag! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0