döööööööööd x100

jag kom nyss hem. fattttttaaa, jag kom nyss hem från emelies mammas jobb, och vi åkte direkt efter skolan. stört invecklat program vi använde asså xD
men vår brochyr blev bäst. jag är stolt :)
synd att det typ inte var en så stor uppgift bara.......XO

duudiduudiduu

Haha, mina vänner har lösenordsskyddade bloggar och jag dampar lite, eftersom jag älskar att läsa folks bloggar. antagligen så är det en av anledningarna, att de råkar känna till min blogg-mania. eller? ;D haha
jag fortsätter skriva öppet dock, inte så många läsare, och skriver inte så privat. neppski.

ska sova nu efter att ha dampat på outfiten tills imorrn - det är skolfoto. gulp. men jag har bestämt mig nu, och min familj tyckte jag såg typ antik ut, alltså typ romersk. haha, vadå påverkas av historialektionerna? Helen har ju iaf inflytande på mig tydligen :  )

det här med resebrochyren gick sådär, inte klar, och stackars emelie ska inte behöva brottas med layoutprogrammet alldeles ensam så jag ska hjälpa till ((inte för att jag är bra på sånt men ändå)) efter skolan. det får funka helt enkelt!


Fantastiska Nacka

sitter och skriver på turisbrochyren om nacka som vi gör på Svenskan. man känner sig fånig när man blåser upp allting. Alex tyckte det var lite skrattretande i fred att jag hade skrivit om Orminge centrum som tydligen är jättedåligt. Mej ja, det vet väl ingen som aldrig har varit i Nacka? det är ju jag levande bevis på.

Imorgon ska vi kanske åka till emelies mammas jobb och låna layoutprogram för brochyren, hon jobbar nämligen som grafisk formgivare, eller vad det nu var. hehe.

hursomhelst, vår brochyr kommer bli awesome om vi gör det, men vi får se. Den blir nog bra hursomhelst, hoppas jag. Jag har så duktiga människor i min basgrupp. fast rent tekniskt sett så är vi ju inte en basgrupp längre då vi bytt nu, men ändå. min nya basgrupp kommer nog bli bra också, tror jag :)

 F

blahablaaaha

Jupps, så var det söndag då. dagens i-landsproblem är hur jag ska få råd med/ få tag på new moon, andra boken i twilight - serien. läste ut första igår natt och får lite abstinens.

ska med mor in till stan en snabbis innan jag sätter igång med matte och annat skolarbete som skjutits upp i veckan. Ska leta skolväska för min förra gick ju sönder och landade i en lerpöl när jag sprang till tvärbanan, så jag behöver en ny liksommm.

träävlig söndag : )

Twilight

Jag Läser Twilight just nu, och jag bara älskar den boken. Fick hem den i brevlådan alldeles försent (dumma,dumma adlibris) men nu är den här och jag har läst cirka 1/3.

Folk har jämfört twilight-serien med Harry Potter - serien, men jag håller absolut inte med. Och misstolka mig inte (ni som känner mig vet att jag älskar HP nördigt mkt) men de handlar om olika saker, förutom att båda tveklöst tillhör genren fantasy. Men twilight är en historia om kärlek och begär som går emot reglerna, och som innebär fara. Vad Harry potter handlar om orkar jag inte gå in på, men det är inte specifikt en kärlekshistoria, även om den handlar mycket om kärleken och dens kraft.

Hursomhelst, Twilight är väldigt het. och man blir medryckt. Som jag sa till Eve; i'm dying at the hands of the male maincharacter. Edward är  väldigt,väldigt het. eller nej det kan man ju inte kalla honom eftersom han kind of är en vampyr, och hela om och om igen beskrivs som kall. men ni förstår vad jag menar.
man blir kär. och boken är så fin. och Bella är så cool. lääs helt enkelt.

Jag har släpat runt på mitt ex överallt här hemma, det ligger bredvid mig at the moment. Omslaget är alldeles blankt, så det har fått massa, massa tjusiga fingeravtryck på sig. och boken är underbart tjock. <3

och det är bästbäst att första boken kommer som film den 21 november. bäst.

 

.

Hellu småbloggläsare ((om ni existerar))

just nu sitter jag på FB och är amazed över hur stört ens kontaktnät blir när folk börjar gymnasiet. Det är läskigt hur plötsligt folk som man känner från helt olika håll blandas. Ett lysande exempel är ju t.ex. Kärrtorps gymnasium, där Danskompisar, folk från förra skolan, folk från konfirmationen och folk från låg och mellanstadiet samlas, och vipps så känner de varandra. Det är lite förvirrande sådär.

har tyvärr inte tid att skriva så mkt mer. Skulle egentligen på Amnestymöte idag ((nämnde jag att jag och Frida har gått med där?:D)) men jag fick skippa pga skolarbete som är tills imorrn som jag duktigt nog skjutit upp tills idag. go anna!
men ja, ska plugga nu alltså!

pusspuss

lalala

Okej HATA när inlägg försvinner. Här är man duktig och skriver ett inlägg för först gången på typ en vecka och så POFF - borta! Tack internet.

Men iallafall, det har hänt massa saker sedan jag bloggade sist, men jag orkar och vill inte skriva om dem. jag är lat och tror inte ni är intresserade. och det ni är intresserade av tänker jag inte skriva om. moahaha.

Är trött och borde plugga alternativt sova. Istället skriver jag Mail till min finafina gamla lärare. Min mor och Far träffade henne på BEA häromdagen och då sade hon att hon jättegärna ville höra av mig. Det känns kul, för jag saknar henne, och jag tror faktiskt inte att hon saknar mig bara pga att jag jobbade hårt med skolan. Faktiskt.
En annan favoritsysselsättning för tillfället är att dampa på msn, (msn dampade först så jag dampar bara tillbaka). Jag försökte hålla en trevlig konversation med min saknade vän Felicia, men det gick inte för sig. jag har tur idag asså. När jag ändå är inne på ämnet så kan jag ju nämna att insparksfesten troligtvis är helt inställd, vilket är en stooor sorg för mig. ärligt talat så såg jag verkligen fram emot den. meeen meeen.

godkvällll /Bitter Anna

.

Jag vet, jag bloggar aldrig. men vad ska jag skriva?
nej jag tänker inte lägga ner bloggen, men ibland orkar man bara inte saker.
förlåt, men wtf, it's my blogg and my fuckin' life : )

<3

Eftersom jag fick fin reklam av Emelie så tänkte jag liksom göra detsamma för henne.... Så spana in Evef.blogg.se
för hon är tillbaka ;D

*tadadada*

intimate

Det här med att man inte ska skriva personliga saker i sin blogg, är det sant? Är det väldigt osmart att skriva saker som gnager på en? För jag känner att skriva av mig en smula. Vet inte om vad. eller jo, men det tänker jag inte skriva *inkonsekvent*

Alltså, skriver man personliga tankar ger det ju dels en chans för en själv som bloggare att yttra sig och "lätta hjärtat", och dels er som läsare att lära känna mig på ett annat stadie. För jag känner kanske inte riktigt att jag ger er en väldigt tydlig bild av vem jag är när jag berättar vad jag gör. Tankar är säkert också intressanta. Dessutom tycker jag om att bjuda på min personlighet. För jag vet vem jag är och är stolt över det.

Men vad gör man om någon som varit en av dem man kunnat var sig själv med allra mest, rent av uttrycker att man inte duger som man är? Vad gör man med någon som verkligen behöver omvärdera vissa saker?

Och jag skiter i om jag är uppenbar nu, för jag tänker inte vara finkänslig. Ärlighet varar längst, antar jag, även om det är chockerandeatt höra sanningen ibland.

Detta inlägg har ingen samanhang käns det som, men så är mina tankar just nu. Jag orkar inte och vill inte skriva utförligare, så blä på er.

yooo

Jag har världens skönaste danslärare! Asså det är så man hoppar runt fortfarande, hon är klockren, och torsdagar kommer bli underbara i framtiden.

Jag och Frida gick ju alltså och prövade på en streetdance på kulturama. det var hur kul som helst. vår lärare är coolaste "bruden" någonsin, för att använda hennes språk. Nu är det så att vi ska börja sjunga i gospelkör också hade vi tänkt. förhoppningsvis för vår gamla körledare, som man har saknat jättemkt. ser framemot körläger igen! HUrsomhelst, med skönaste streetdancen och gospelsjungande varje vecka kmr man gå runt som en glad liten lärka hela tiden.

Jag är jättenöjd med mitt veckoschema nu :D
tisdagar - fiol 18.40
eventuellt onsdagar (varannan) - Gospelkörövning
torsdagar - streetdance
resten ägnas väl åt kompisar och plugg, känns som en bra blandning.

jag hoppas jag kmr vara så här glad imorrn, det skulle behövas, exempelvis på idrotten klockan 8.15
 :
@

hursomhelst så hungrar jag ihjäl nu. nattiii! (det är tidigt i know, men ändå)
pussar

dance,dance

asså jaaa, nedanstående inlägg blev ju inte riktigt färdigskrivet :*
Men det var pga. att jag var trött och pga hjälp från flummig vän helt enkelt.

HURSOMHELST. vi skulle ju åka och dansa. Streetdance, veckans höjdpunkt liksom eftersom man inte hade dansat på hela sommaren. När vi kom dit så ba: nä men vi har slagit ihop den här gruppen med en annan (cp)grupp, och idag ska vi vara muppiga och dansa VÅR koreografi, Ni får titta på.

Grejen är att vi har sett den här yngre gruppen innan, de har föreställning samtidigt som oss och vi brukar dela loge. de är inte bara yngre och sämre på att dansa, de är så jävla jobbiga! de beter sig så himla omoget, och då är det inte bara jag som är dryg och känner mig överlägsen. lovar. hursomhelst så vägrar vi gå kvar där. Men detta innebar helt plötsligt att det inte fanns nån dans kvar i veckan. Jag hade tre olika danser i veckan förra året,(varav en jag har gått på i cirka 10 år) och nu är alla borta. snacka om MAJOR identitetskris vi fick. Jag har alltid presenterat mig själv som en tjej som sysslar med sjunger, spelar fiol och dansar. dans är en del av mmig, som inte bara kan försvinna liksom. det var panik ett tag där på allvar, eftersom terminen i princip har börjat, men nu har vi hittat en streetdance på kulturama som vi kanske ska börja på. vi ska iaf gå dit imorrn och kolla och så. så det löööser sig nog :)
((nog gnällt))

Idag har jag varit lite död. Speciellt på naturkunskapslektionen. fast då var alla typ speedade. förrutom jag...som var i min egen värld. Lite fascinerad måste jag dock säga att jag blev av våra små gråsuggor som vi experimenterade med (det var inte så elakt som det låter).

Nu ska jag göra sista delen av matten, sedan sooova. upp tidigt imorrn =  (
vårat schema känns inte lika bra längre, när språket har kommit igång.......

Just dance

Sitter hos Fridu, vid hennes schnyygga laptop. Själv är hon hurtig flicka och överlåter datanördandet åt mej. vi ska iväg och dansa snart :D
och innan har vi ätit middag och haft träävligt. ONsdagar är roliga dagar... och jag skiter i att skriva*

X (

Alltså dööööö. Jag är dålig.

jag ska ju upp tidigt imorrn, eftersom vi börjar 8.35 eller nått. nu sitter jag här klockan nio och har typ inte alls fått det jag borde fått gjort gjort >.<

jag får sätta speeeeedfart. För det kan jag. tror jag.

Rubrik typ

Alltså fan, jag hade tänkt skriva ett inlägg....men om vad?
Men det blir väl  nått slags inlägg nu antar jag.

Kan ju skriva om skoldagen idag i suppose. den var trevlig. VI började efter lunch eftersom matten var inställd och det var skönt, fast man hade väl hellre slutat tidigt förståss.

HUrsomhelst, vi hade franska för första gången idag och min lärare heter Bert. Jag diggar honom litegrann. Jag och Lise tyckte han var lite söt ((fast jag lät bli att säga det satt han typ hörde dåra)). alltså misstolka inte nu är ni snälla, han är typ gammal.  höhö.
Han hade humor också, och startade lektionen med att skrämma upp alla genom att snacka babbla på franska. Alla blev jätteosäkra och bara : "eheh, mmm..." och "ouuiiiii......."
Sen började han prata svenska igen, och frågade om vi tyckte det var läskigt. Det gjorde vi.
Men ja...Franskan blir nog bra.

RSS 2.0