....

Nu får ni mina bilder lite snabbt här.
Pontus hade satt en bjällra i sin keps för min skull pga en smått intern grejj. blev nästan lite rörd över hans fina gest. Därför fick han inleda min underbart bra kamera.


På lunchrasten hade jättesöta människor bakat kladdkaka och lurade mig til matsalen där jag blev sjungd för och fick väärldens snyggaste hemgjorda tröja. Så otroligt gulligt av dom, sånt man blir riktigt glad för!
 
Emlaaan, och Vitriii, och kladdkakan med marshmallows och mandlar som becka och Emlan hade bakat.
 Muntra (heehe) människor som hade skrivit på min fina t-shirt!

Många bilder eftersom den var så otroligt detaljrik och hade massa fina sidor :))
Lite smygreklam för sommargott och deras chokladpopcorn kom med till exempel.
och reklam för skaparna av den vackra tröjan: Bemlan AB. Beställ DIN tröja NU!

Emelie var very thoughtful och gav mig
ett fint paket med två förpackningar av
hennes gooda tuggummi!

Sen fick jag fiiiiiiiina saker från fiiiiiiiiiina bästiis. Av henne fick jag fiiin tunika som inte ges rättvisa på bilden, och etn awesome duschkräm för "Busiga små princessor". Hon känner mig, min bästis tror jag.<3
Jag bara känner hur jag älskar mina vänner nuu.
och dessutom ska jag och Fridu dra till gotland tillsammans i slutet av sommaren och vi har typ allt klarbestämt tror jag och jaaaaaaaaaaaaag är lite hyper. Det blir så himla mysigt<3. bästa dagen att planera sånt på.

Nu ska jag springa och få mera presenter av systra mi!


happy birthday to me...lallaa

Det är härligt när man blir glatt överaskad. Trodde inte jag skulle bli såväldigt uppmärksammad på min födelsedag faktiskt. Självklart visste jag ju att vissa vänner inte förbiser en (<33). Men ändå. Man blir så glaaad ändå. Har fått bästaste presenterna idag. Gulligaste vännerna har jag verkligen, presenterna var så påhittiga. Man blir glad när man känner att folk lagt ner omtanke i sina gratulationer. Det betyder. Hursomhelst, av föräldrarna fick jag en kamera, ska fota sakerna sen tänkte jag!
 
Jag älskar er mina vänner. Fridu,Rebecka och Emelie måste få extra credit idag alla tre, dom är söta vänner. verkligen.
Det var förstås inget nytt.


920528 kl.00.19

Är det verkligen min födelsedag imorrn? I dont feel it, så att säga. Ingen aning om hur min sjuttonde födelsedag kmr bli, det återstår att se. Är läskigt indifferent inför det. Kanske för att jag ändå inte tror att nån kommer komma ihåg den? Vetinte. Om exakt 2 h 34 min är jag 17. Interesting.
Godnattt


zummäär

Det är varmt ute, och kvällssol. och alldeles grönt och sommrigt. Vackert.
Jag vill ha sommarlov nu. har haft huvudvärk varenda morgon och eftermiddag i ett par dagar nu, behöver avkopplingen som sommarlov ger.
Ska vandra iväg till tunnelabanan och åka in till danscenter nu. Blir en rolig danslektion, hoppas jag.
See U

freeeeeedom

Det är riktigt skönt att komma till skolan och inse att man har typ endast en lektion på hela dagen. Najs Najs Najs. Ingen svenska, alla mattelektioner framtill 8e är inställda, och sista franskalektionen är imorrn. Jag älskar slutet på terminen galet mkt!

Nu ska jag äta lunch. Tomatsoppa, yummi!

I begynnelsens begynnelse....

Omg vad jag inte har tid med bloggen nu. Har precis skrivit klart min skapelseberättelse, eller tja, första utkastet. Helt otroligt, patetiskt, typiskt av mig att få tillochmed universums födelse att handla om kärlek. Haha jag spyr litegrann över mig själv och min sötsliskiga, överdramatiska skapelseberättelse. bläbläblä. Hahhaha.
Men ja, skapelsemyter bör i regel tas med en nypa salt, så.
Det får man göra med min. Den ÄR faktiskt skriven med en nypa salt, eller hur man nu säger. Nu är det samhällskunskap som gäller helt enkelt. Skynda skynda!

Bonsoir mes amis

Bonsoir mes amis.
Tisdag idag. 26 maj. Olivia af Roléns födelsedag bland annat! Grattis till Olivia :)
Även dagen innan dagen innan min födelsedag. 17 år blir lilla jag på torsdag. Har lite problems bara med att bestämma vad jag ska göra på min födelsedag. Har fiolkonsert och ska vara kl 18.00 i högdalen. Vill göra nått mysigt med mina vänner innan, men tvivlar på att folk kommer ha tid. det är ju bland annat eu-tävlingen den eftermiddagen, hehe.

Just nu sitter jag och funderar på min skapelseberättelse. Det är inte lätt ska jag säga er, när man vet att man måste läsa den högt för klasskamrater. Så nej, det är liksom inte bara att flumma ur. Det är iofs det dom religiösa ledarna verkar ha gjort när de kom på dom gamla skapelsemyterna. Men ändå liksom, första gången på länge vi får skriva, skapa, själva, och så ska det vara flummskapelseberättelser. Dom går inte att göra intressanta. Vissa indianstammar har iofs awesome berättelser, men ändå. Orka vara en härmapa. Och tro mig, när man ska komma på hur världen skapades är det inte enkelt att låta bli att härmas. Det märker man ju på dom redan existerande liksom. Nej herregud, får hitta på nått om rosa små kaniner som är grunden till allt. eller nått.

gamins oubliés égarés

Hallåhallå, min tidvis helt dissade blogg. Ibland känns det bara som att det finns intressantare, roligare och viktigare saker än denna egotrippade lilla blogg som ändå ingen läser. Men trots detta är det ju så att jag älskar dig ändå, blogg.
Oförklarligt men sant.

När skrev jag sist? en vecka sen? mer eller mindre? minns inte. Nu måste jag nästan kika vilken det senaste inlägget var. *kollar*. Aaaah, i torsdags, bla om "gosskören". Juste. Lyssnar och sjunger fortfarande på dom fina kompositionerna btw (onormalt, jag vet. Alltså helt normalt enligt mina mått mätt).

Vad nytt då? Allt och inget i guess. Vi hade BoxerRobert som inte var BoxerRobert som vikarie, vi har haft nationella prov och lite annat. Imorrn efter skolan åker jag till Västkusten igen. Och jag har kommit fram till hur underbar min franskalärare är. Eller ja, han är mer än franskalärare, han är Bert liksom. Älska Bert.

Nu måste jag rusaaa, min fiol börjar tydligen tidigare idag.

Bajbajbananpaj



Vois sur ton chemin

 
Godkvällll
Torsdag idag alltså. Snart helg igen och 18 (?) skoldagar kvar. Även exakt 2 veckor kvar tills jag fyller år. Spännande spännande. Heheh. Det där lät ju inte ironiskt.
Allvarligt talat så är det ju inte långt kvar nu! Det är inte långt kvar till någonting - inte till helgen, inte till långhelgen kristihimmelsfärd, inte till jag fyller år  eller till Linn tar studenten (!) eller tills det är sommarlov! Mindre än en månad kvar av första året på gymnasiet alltså. Herreherreherrregud.


Nu när jag klarat av det traditionsenliga OHMYGOD-et över dessa sommartider kan jag övergå till något annat. De två senaste franska lektionerna har vi (förutom muntliga nationella dårå, där jag och alex btw ägde ganska mycket tror jag) kollat på en fransk film - Les Choristes.Också kallad Gosskören. Har sett den innan men den är verkligen ett lysande exempel på hur underbart bra fransk film kan vara. Och musiken. ÅH säger jag bara - det är nånting med kombinationen söta små pojkar + körsång+ franska som får lilla mig att smälta och bli kääär. (JA det är vetenskapligt bevisat att jag är en liten mes, i know i know)
 Det finns ju en pojke som sjunger så otroooooligt galet bra! Ser ut som en liten ängel och sjunger minst sagt som en.
((orka ge alla fina egenskaper till en person, Gud. Känner mig bortglömd här))
   

le soleil brille

Helluuhellu. Här sitter jag och blir bländad av solen
Och himlen är klarblå och allting är grönt.
LJuva, ljuva försommar.

(Fin liten vers, n'est-ce pas? :)
Hursommmmmhellst. Nationellt prov i matematik A idag. Jag hade helt bekantat mig med tanken på att det skulle gå åt helvete, men U know what? Jag fick faktiskt tänka om där! Gick bättre än jag trodde. Klantade till mig litegrann och jag har ingen aning om det jag kom fram till på den svårare uppgiften räcker till ett MVG, men huvudsaken var nästan hur skönt det kändes att jag fattade och att det flöt på. Hade förberett mig på seegaste och jobbigaste 1,5 h någonsin typ.

Väldigt intressant naturkunskaplektion idag också, pga dom två väldigt intressanta redovisningarna. Både Fridu och Mathilda var skitbra, och måste säga att Mathilda var riktigt modig som vågade dela med sig av det hon gått igenom när hon hade Leukemi. Gillar när det är redovisningar (speciellt intressanta redovisningar), blir segt i längden med föreläsningar direkt tagna ur boken...(A) fast jag gillar vår nk lärare faktiskt (för att vara lite rättvis här).

Nu ska jag laga middag innan jag drar till dansen på danscenter! byye

_/¨\_/¨\_/¨\_/¨\_/¨\_/¨\_/¨\_/¨\_/¨\_/¨\_

Gud vad jag älskar lukten utomhus såhär års. framför allt på kvällen. Varje kväll när jag går ut och promenerar (eller om jag bara ska ut och ge kaninen mat) blir jag lika överrumplad av hur mycket sommar det luktar. Känns det inte ovanligt tidigt? såhär härligt ärdet väl runt skolavslutningen vanligtvis?

 

Jag kan bara strosa omkring på villagator eller varsomhelst hurlänge somhelst bara för att njuta av att det ärnså gröntochvittochrosa och fiiint överallt.

Nått som inte varit så vackert idag är lilla jag. Så otroligt jobbig dag fysiskt sett, vetinte vad det är med mitt huvud men det känns så otroligt skumt, jag har inte orkat sminkat mig och set ut som jagvetintevad idag. men sånt får man ta, väldigt skönt att kunna gnugga sig i ögonen utan at kleta ut nått, och att bara sunka omkring och skita i att se sig i spegeln. Mindre roligt när man träffar folk sen då förstås. meeen wathever. Det är inte min dag idag.

Måste försöka plugga lite matte inför nationella imorrn (har dock i princip accepterat det faktum att det kommer gå åt helvete). Ska ta en promenad och gå och läga mig tidigt också. så ser planerna ut för mig (eftersom alla är så otroligt intresserade!).

Goderafton

shame shame

Ciao, ciao, ciao. Jag sitter här hemma i mitt rosa lilla hus fast jag borde vara i skolan. Eller alltså vi har ju förlängd lunchrast och nästa lektion börjar 12.40. Men jag skippade faktiskt matten idag och detta blir min första lektion idag. Går inte att förklara exakt hur det skedde men helt plötsligt insåg jag att jag knappt skulle hinna till skolan innan matten typ var slut så eftersom vi hade en 2 timmar lång lunch så satte jag mig hemma och jobbade. Nu spyr jag på gamla mattenationella och de jäva mvg-uppgifterna. Min förmåga till matematiskt tänkande har försvunnit nånstans under första året på gymnasiet känner jag. Måste försöka hitta innan onsdag. hjääääääälp!

Nu måste jag äta nått innan jag sticker till skolan! byee

C'est le week-end

Hej
Idag är det Fredag. Imorgon blir en mysig dag.
Men innan dess ska jag städa, städa,städa och kanske se på tv? Nu först blir det promenad dock.
Hahaha alltså förlåt men så rolig blir min uppdatering idag. Men lite bilder i inlägget innan är väl trevligt att kolla på. eller nått.

Måste ju uppdateras nångång...


 


RSS 2.0